Д-р Георги Станков, който събра рекордните 13 650 преференциални гласа

...
Д-р Георги Станков, който събра рекордните 13 650 преференциални гласа
Коментари Харесай

Д-р Георги Станков се върна в Агенцията по храните в Хасково...

Д-р Георги Станков, който събра рекордните 13 650 преференциални гласа на последните парламентарни избори, се върна в хасковската конструкция на Агенцията по храните. Д-р Станков бе определен за народен представител от ГЕРБ, след късото битие на 45-ото Народно събрание, той се върна в Хасково като шеф на структурата. Това удостовери самият Станков, пред „ Марица “. Той добави, че не планува промени, защото сътрудниците му си знаят работата.

Д-р Станков бе народен представител от района в 44-ото Народно събрание. Той влезе там на мястото на Станислав Дечев, който тогава избра поста на регионален шеф на Хасково. Станков, който е ветеринарен доктор с близо 30-годишен стаж, оглави тукашната конструкция на БАБХ през 2015 година и бе неин шеф до избирането му за народен представител през 2017г.

На въпрос дали ще се кандидатира за Народното събрание на идните единствено след по- малко от 2 месеца предварителни избори, доктор Станков сподели, че още е рано.

Досегашният изпълняващ длъжността шеф на БАБХ в Хасково, доктор Илиев, който е дълготраен неин чиновник, остава в организацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР