Д-р Дейвид Хамилтън счита, че съзнанието е съществувало винаги и

...
Д-р Дейвид Хамилтън счита, че съзнанието е съществувало винаги и
Коментари Харесай

Д-р Дейвид Хамилтън: Съзнанието на човека съществува още преди раждането му!

 Д-р Дейвид Хамилтън смята, че съзнанието е съществувало постоянно и продължава да съществува на равнище квантови частици даже и след гибелта.

Въпреки вековните проучвания, човешкото схващане продължава да е мистерия, която учените към момента не са решили. За цялото това време ние към момента не сме получили отговори на най-елементарните въпроси: Откъде се появява и за какво?

Някои учени считат, че съзнанието се заражда на квантово, субатомно равнище с присъединяване на вездесъщата сила на Вселената. Този метод е дефиниран въз основа на изказванието на Алберт Айнщайн, че е невероятно човек да основава или унищожава Енергия. Можем единствено да променяме нейния външен тип и форма.

Д-р Дейвид Хамилтън смята, че съзнанието е съществувало постоянно и продължава да съществува на равнище квантови частици даже и след гибелта.

Когато майката дава живот на детето си, това схващане се вгради в плътта и кръвта на новороденото. Следователно, всички ние съществуваме на този свят още преди нашето физическо раждане.

Животът може да продължава и след гибелта

Според общоприетата научна доктрина, съзнанието не е нищо друго с изключение на резултат от комплицираната конструкция на човешкия мозък. Въпреки това е доста евентуално нашият мозък да задейства в работата си единствено дребна част от съзнанието, което в действителност е нещо доста по-голямо от нас.

Вземете да вземем за пример тв приемника. Частите вътре в него получават сигнали, които ни разрешават да гледаме избрани телевизионни канали. Работата на мозъка е конструирана по сходен метод, единствено че източникът на неговия “сигнал ” е съзнанието.

Съзнанието „ продължава да съществува в паралелна Вселена “

Съзнанието е в самото начало на живота. Това е базовият детайл на това, което разбираме като действителност, само че за разлика от индивида, то не се лимитира от понятията за време и пространство.

Подобно на Дейвид Хамилтън, доктор Робърт Ланца също смята, че силата, която изпълва Вселената, прониква в човешкото тяло и там се трансформира в разсъдък. А когато умрем, тази сила се освобождава, връщайки се назад във Вселената. Тя в никакъв случай не изчезва безследно.

Д-р Ланца смята, че защото броят на Вселените е безграничен, в една или друга от тях пораждат всички евентуални благоприятни условия. От това следва, че човешкото схващане може да получи своето продължение във всяка друга Вселена.

Превод на публикацията „ Human Consciousness Exists Before Birth, According To Quantum Physicists “

Мислите не са материални: Откъде е зародил този рисков мит и за какво носи премеждия на милиони хора?

 

Всеки от нас най-малко един път е чувал фразата, че „ мислите са материални “. За някои тази деструктивна религия е заседнала в съзнанието и е нещо естествено. Опасността от такова разбиране е…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР