Д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП проведе среща с

...
Д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП проведе среща с
Коментари Харесай

Шефът на ИАНМСП д-р Бойко Таков се срещна с посланика на Аржентина Н. Пр. Алберто Труеба

Д-р Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП организира среща с Н.Пр. Посланика на Аржентина, Н. Пр. Алберто А. М. Труеба и с Йордан Стойчев, ръководителя на секция по стопански и търговски въпроси към Посолството на Република Аржентина в България.

Основна цел на срещата бе взаимоотношението сред Посолството и ИАНМСП в поддръжка на разширение на бизнес контактите сред компании от двете страни.

Обсъдено бе предлагането на ИАНМСП, което институцията насочи към задгранични посолства и търговски секции за осъществяване на взаимни събития, по време на които българските компании да бъдат осведомени с изискванията за бизнес на съответния задграничен пазар.

Д-р Таков и дипломат Труеба се схванаха да провеждат бизнес демонстрация в София Тех парк като самодейност на новия експортен развъдник, в която да се включат български компании с ползи в Аржентина, а представителите на Посолството ще срещнат деловите среди със спецификата на аржентинския пазар. Целта е да се усилят опциите за директни контакти сред български и аржентински компании за увеличение и диверсификация на двустранния стокообмен в двете направления.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР