Д-р Бил Дорфман, 64-годишен козметичен зъболекар от Южна Калифорния, се

...
Д-р Бил Дорфман, 64-годишен козметичен зъболекар от Южна Калифорния, се
Коментари Харесай

Да останеш във форма с възрастта не означава само упражнения

Д-р Бил Дорфман, 64-годишен козметичен ортодонт от Южна Калифорния, се гордее, че наподобява с години по-млад – характерност, която приписва на положителните гени и ежедневния режим на подготовка.

Три дни в седмицата той се концентрира върху корема и кардиото, останалите дни са за повдигане на леки тежести с огромни повторения.

Дорфман споделя, че се е захванал съществено с упражненията след мъртвило по време на образованието му в зъболекарския факултет, когато постоянно изпитвал болежка. Тогава осъзнал, че фитнесът му е останал на назад във времето след годините като плувец и гимнастик в гимназията. „ Открих, че колкото повече упражнявах, толкоз по-добре се усещах “, споделя той.

Извън фитнес залата той приписва на ежедневния си табиет „ Разговори с другари “ това, че поддържа мозъка си изострен. Също по този начин прави вечерни проекти за срещи с разнообразни другари, с цел да поддържа връзки.

Уелнес навиците на Дорфман акцентират, че един от ключовете към по-дълъг живот е фитнес режимът, само че подобен, който включва също...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР