d:istinkt стана “Агенция на годината на наградите BAPRA Bright Awards

...
d:istinkt стана “Агенция на годината на наградите BAPRA Bright Awards
Коментари Харесай

d:istinkt стана PR агенция на годината за втори пореден път

d:istinkt стана “Агенция на годината ” на премиите BAPRA Bright Awards 2023, като това е втора поредна година, в която информационната организация печели влиятелното отличие. Тържествената гала по награждаване се организира на 11 май и открои най-успешните и изобретателни информационни акции и организации в България.

d:istinkt бе отличена за работата си по организацията и осъществяването на ефикасни акции и информационни тактики за клиентите на организацията, като завоюва общо 11 награди в редица категории, измежду които “Комуникация към крайни клиенти ”, “Корпоративни връзки ”, “Кампания за работодателска марка ”, “Кампания за корпоративна обществена отговорност ”, “Дигитален PR ”, “Награда за PR нововъведения ”, “Кампания на годината ” и най-голямата премия – “Агенция на годината ”. Екипът на организацията съумя да се отличи със своите достижения измежду общо 126 плана, показани от 28 организации и компании.

“Радвам се, че за втора поредна година бяхме определени за най-хубава информационна организация. Тази премия е доказателство за упоритата работа, отдадеността и креативните достижения на екипа, който осъществя десетки новаторски и въздействащи акции за нашите клиенти ”, сподели Боян Иванович, основен изпълнителен шеф на d:istinkt. “Поздравяваме всички сътрудници от останалите организации, които бяха повече от почтена конкуренция. Тези резултати ни подтикват да продължаваме не просто да вършим акции, а дейно да решаваме проблеми и да бъдем приближен сътрудник на клиентите ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР