d:istinkt бе избрана за “Агенция на годината по време на

...
d:istinkt бе избрана за “Агенция на годината по време на
Коментари Харесай

d:istinkt е PR агенция на годината за втори пореден път


d:istinkt бе определена за “Агенция на годината ” по време на премиите BAPRA Bright Awards 2023, като това е втора поредна година, в която информационната организация печели влиятелното отличие. Тържествената гала по награждаване се организира на 11 май и открои най-успешните и изобретателни информационни акции и организации в България.

d:istinkt бе отличена за работата си по организацията и осъществяването на ефикасни акции и информационни тактики за клиентите на организацията, като завоюва общо 11 награди в редица категории, измежду които “Комуникация към крайни клиенти ”, “Корпоративни връзки ”, “Кампания за работодателска марка ”, “Кампания за корпоративна обществена отговорност ”, “Дигитален PR ”, “Награда за PR нововъведения ”, “Кампания на годината ” и най-голямата премия – “Агенция на годината ”. Екипът на организацията съумя да се отличи със своите достижения измежду общо 126 плана, показани от 28 организации и компании.
-->
“Радвам се, че за втора поредна година бяхме определени за най-хубава информационна организация. Тази премия е доказателство за упоритата работа, отдадеността и креативните достижения на екипа, който осъществя десетки новаторски и въздействащи акции за нашите клиенти ”, сподели Боян Иванович, основен изпълнителен шеф на d:istinkt. “Поздравяваме всички сътрудници от останалите организации, които бяха повече от почтена конкуренция. Тези резултати ни подтикват да продължаваме не просто да вършим акции, а дейно да решаваме проблеми и да бъдем приближен сътрудник на клиентите ”.



Най-високото отличие получи акцията “Моделът d:istinkt ”, която организацията осъществя за създаване на собствения  си бранд. Тя завоюва злато в категория “Кампания за работодателска марка ”, като това е първият път, в който оценката се присъжда на организация за акция, осъществена за личната си марка. Условно наречена “Моделът d:istinkt ”, акцията показа първия в бранша на агенционния бизнес изчерпателен разбор, който  включва три съществени посоки от интервенциите на организацията: бизнес, хора и нововъведения. Целият план може да бъде прегледан на.

Наред с влиятелното самопризнание за цялостната активност на информационната организация, акцията, която заслужи най-вече златни оценки, бе “Твоята първа работа има значение ”, осъществена взаимно с креативна организация proof. за TELUS International. Кампанията получи три първи места в категориите “Кампания за работодателска марка ”, “Дигитален PR ”, “Награда за PR нововъведения ”. Проучване регистрира, че огромна част от българските младежи изпитват терзания, свързани със започването на първата си работа и при опция, биха кандидатствали с техен другар или прочут. Кампанията, осъществена за TELUS International, е под наслов “Кандидатствай с другар ” и разрешава на младежи и бъдещи чиновници опцията да изпратят дружно своите автобиографии за отворените работни позиции в компанията посредством особено основан за задачата уебсайт. Авторитетното жури присъди сребро в категория “Кампания за корпоративна обществена отговорност ” и на още една акция, осъществена от двата екипа - “TELUS: Дни на поддръжка ”.



Кампанията за показване на Стратегията за стабилно развиване на Yettel получи най-високото отличие - “Кампания на годината ”. Признанието идва единствено месеци откакто операторът разгласи първия си отчет за резистентност дружно с петгодишната си тактика за стабилно развиване, която е построена върху четири съществени стълба: грижа за околната среда, хора, развиване на технологиите за стабилно бъдеще и ръководство, учредено на честност и бистрота. Кампанията по ребрандинг “Теленор става Yettel ” също бе високо оценена от журито, като завоюва бронз в категориите “Кампания на годината ” и “Комуникации към крайни консуматори ” и сребро в категория “Корпоративни връзки (Репутация и Бранд мениджмънт) ”. В същата категория премия завоюва и акцията “Ефектът Lidl ”.

Наградите BAPRA Bright Awards отличават най-ефективните и впечатляващи акции и планове в България. Експертното и напълно интернационално жури тази година бе управлявано от авторитетния информационен експерт Роб Морбин, понастоящем изпълнителен шеф на Международната консултантска организация по връзки (ICCO).

За последните три години и половина d:istinkt завоюва над 100 награди и номинации за акциите, осъществени за някои от най-популярните марки у нас. Само за първата половина на 2022 година организацията стана притежател на 29 влиятелни награди от международни и български състезания в информационната сфера, както и 6 номинации. Списъкът с наградени акции включва „ Операция женитба “, „ Дигитални скаути: Знаеш, преди да превърташ “, „ Учителите на България “, „ Бъди себе си “, „ Моята първа работа “ и други

Агенцията обслужва марки като Yettel, Лидл България, Клет България, CETIN България, Европейски парламент в България, Samsung Climate Solutions, Каменица, Speedy, Европейската комисия, TELUS International и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР