Д а познавате силните си страни, означава да знаете какво

...
Д а познавате силните си страни, означава да знаете какво
Коментари Харесай

Как жените очароват мъжете според зодията си

Д а познавате мощните си страни, значи да знаете какво желаете от близките и по какъв начин да го постигнете. Що се отнася до прелъстяването, всяка дама знае, че най-силната ѝ страна е самоувереността. Какви качества, има всяка жена от зодиака, с които да очарова мъжете, споделя във “ ” по.

Овен

Овенът не робува на разпоредбите, а ги основава. Околните са мощно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчва непрекъснато.



Телец

Освен, че са най-прекрасните другари на света, Телците притеглят с чувствената си натура. Въпреки, че от време на време прекаляват с ината си, те притеглят с класата, която излъчват, и това, че са крепко стъпили на земята.

Близнаци

Близнаците непрестанно са заети с нещо и не стопират да вършат проекти за бъдещето. Тази зодия очарова с енергичността си и с нея в никакъв случай не е скучно.

Рак

Тази зодия обича мощно и е извънредно лоялна към колегата си. Тези, които са обект на предпочитание от Рака, са най-големите късметлии на света!

Лъв

Всички желаят Лъва в обкръжението си. Той е убеден, предан и великодушен. Пленява със пристрастеността и ентусиазма си, кадърен е да се оправи с всичко.

Дева

Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката детайлност. Девата е реалист, който пленява с характерността си.

Везни

Те наподобяват превъзходно във всичко, което вършат. Притежават отлични отзивчиви умения и са доста положителни дипломати.



Скорпион

Те са цялостна диаметралност на везните. Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи усеща.

Стрелец

Стрелецът дава тип на равнодушен и асоциален вид. Но един път щом го опознаете, ще се влюбите в приключенския му дух.

Козирог

Околните постоянно мислят Козирога за надут и нахален вид поради увереността, която излъчва. Когато той се влюби, е изцяло предан на половинката си.



Водолей

Бунтарът на зодиака. Непрекъснато се впуска в търсене на вълнуващи нови провокации. Хората бързо се влюбват в непокорния им дух.

Риби

Емоционални и чувствителни идеалисти. Хората се влюбват в отзивчивия им темперамент. Рибите не стопират да търсят положителното у индивида и точно това кара близките да ги обожават.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - А татко ти като какъв работи? - Консултант на свободна процедура по стопанска система, политика, социология и футурология. - Какво, таксиметров водач ли е? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПострадалите деца играели във вилната зона на местността ПартаБолницата ще връща над 1 млн. лева.Колата на 26-годишна шофьорка навлязла в насрещното поради несъобразена скоростПри случая има потърпевш водач на таксиРаботни групи инспектират обществено значими уреди и други сградиДесетки са ранени, твърди се, че постройката е била издигната от елементарно запалими материалиЦИК търси връзка с членовете йПървият Outback се появи през 1995 година, отваряйки нова ниша на пазара. Шестото потомство на модела е доста повече от нишов модел, само че продължава ревниво да пази обичайните си полезности, с които стои на върха в моделната гама на Subaru.Спасителите употребяват кранове, стълби, машини за рязане на метал и особено подготвени кучета, търсейки оцелелиОфициалните резултати би трябвало да бъдат оповестени до 15 юли /четвъртък/Компаниите стегнаха контрола поради големия брой обидиКакво ще е времето до края на работната седмицаХиляди хора излязоха по улиците на Куба, изтощени и изнервени от икономическата кризаГори завод за матрациЗа следващ път специфичните изборни студиа на NOVA преобладават в телевизионния ефир Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР