CrediNet е ново поколение услуга, която предоставя възможност на потребителите

...
CrediNet е ново поколение услуга, която предоставя възможност на потребителите
Коментари Харесай

CrediNet пренася бързите заеми онлайн

CrediNet е ново потомство услуга, която дава опция на потребителите да се възползват свободно от новите технологии и да заявят своя бърз заем онлайн. Услугата дава опция за заем на суми от 200 до 3000 лв. за интервал на погашение от 3 до 12 месеца. Всеки, искащ да вземе избрана сума самичък може да избере цената ѝ, както и интервала, за който може да изплати заема си, като попълни онлайн формата.

Услугата не изисква поръчители или поръчителство, а за кандидатстването е нужна единствено персонална карта. Също по този начин потребителите имат опция да получат парите си по посочена от тях сметка, в офис на MicroCredit или EasyPay. Връщането на сумата още веднъж се реализира в офиси на EasyPay, MicroCredit или по банков път.

Удобството на този тип услуга е, че всеки има опция да запълни зародилите финансови дупки в бюджета си, без да губи в допълнение време в вървене по офиси, попълване на обширна документи и тромава процедура за кандидатстване и утвърждение.

CrediNet е най-новият артикул на MicroCredit - небанкова финансова институция, съществуваща на пазара от 2012-а година, която предлага бързи заеми с едни от най-хубавите условия и с над 200 000 обслужени клиенти.

Небанковата финансова институция съставлява сдружение, което извършва част от функционалностите на банките. Легитимните небанкови финансови институции се записват в Българска народна банка, която поддържа обществен указател на всички сходни сдружения, а той елементарно и бързо може да бъде открит и онлайн. Така всеки искащ да се възползва от услугата, може да ревизира надеждността на компанията, от която желае да заеме бързи пари.

CrediNet дава опция на потребителите даже да не излизат от вкъщи си, като завършат изследването на компанията, избора на личните условия, кандидатстването и взимането на сумата единствено посредством своя компютър.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР