Crayola, обичана със своите пастели, сега продава цветя

...
Crayola, име, синоним на наситени цветни пастели повече от век,
Коментари Харесай

Crayola, име, синоним на наситени цветни пастели повече от век, навлиза в бизнеса с цветя.

Производителят на пастели, дъщерно дружество на Hallmark Cards, във вторник обяви стартирането на Crayola Flowers, онлайн магазин за цветя, продаващ ярки букети и цветя в кутии.

Но има двойна цел на новото начинание, казаха от компанията: то ще се удвои и като платформа за набиране на средства, като 10%-50% от всяка директна продажба ще бъде дарена на участваща благотворителна организация или организация, избрана от клиента. Организациите с нестопанска цел също могат да използват витрината за цветя като част от собствените си кампании за набиране на средства.

Crayola си партнира с Mrs. Bloom’s, вносител и дистрибутор на прясно отрязани цветя – маргаритки, майки, хортензии и много различни цветове рози – за съвместно разработване на онлайн магазина за цветя, казаха от компанията. Букетите са на цени от $49 до $150 и се доставят директно от фермите до потребителите в цялата страна.

Crayola навлиза в бизнеса с цветя с пускането на Crayola Flowers, онлайн пазар за свежи цветя. Crayola навлиза в бизнеса с цветя с пускането на Crayola Flowers, онлайн пазар за свежи цветя. Крайола Цветя

Колоритна корпоративна история

От раждането на марката Crayola през 1903 г., компанията се разклонява отвъд восъчните пастели в материали за изкуства и занаяти, книжки за оцветяване, „преживявания“ на Crayola и неочаквани сътрудничества, включително – според Footwear News – скорошно с производителите на обувки Crocs за Crocs, вдъхновени от пастели.

Но идеята тук „е да разширим марката Crayola в индустрията на цветята по малко по-различен начин“, каза Уорън Шор, старши вицепрезидент по бизнес развитие, глобално лицензиране и опит, в интервю за CNN. „Вместо просто да продавате цветя, когато са необходими, защо не обедините тази идея за цвят и креативност с разпространение на доброта.“

Дългото меню от благотворителни организации или организации, на които клиентът може да дари, включва 4-H, American Heart Association, Autism Speaks, Big Brothers Big Sisters of America, Humane Society, Детската изследователска болница St. Jude и Wounded Warrior Project.

 Crayola обяви, че стартира Crayola Flowers, платформа за търговия на дребно и за набиране на средства. class= Crayola обяви, че стартира Crayola Flowers, платформа за търговия на дребно и набиране на средства. С любезното съдействие на Crayola Flowers

Организациите с нестопанска цел също могат да хостват свои собствени цветарски магазини на Crayola Flowers. „Платформата предлага набор от инструменти, с които те могат да задават параметрите на кампанията, като целевата страница, опциите за букети, които вече предлагаме, да задават цени, да задават начална и крайна дата на кампанията, да добавят и изпращат автоматизирани имейли за това“, каза Шор.

Организации с печалба, като например местни малки предприятия, могат също да създават кампании за набиране на средства чрез витрина на Crayola Flowers, за да облагодетелстват усилията на общността, като кухни за супи и помощ при бедствия. Всички кампании обаче ще бъдат проверени, каза той. Това включва доказателства за необходимост от кампания, доказателство за статут на организация с нестопанска цел или правилна идентификация на организации и администратори с нестопанска цел.

 Crayola Flowers си партнира с Mrs. Bloom Crayola Flowers си партнира с Mrs. Bloom's, вносител и дистрибутор на свежи нарязани цветя. С любезното съдействие на Crayola Flowers

В допълнение към уебсайта, Crayola Flowers ще има компонент на пътя с мобилен камион за цветя или пътуваща витрина, която да се поставя на различни събития в подкрепа на местни и национални нестопански организации, каза компанията.

Шор каза, че стартирането на Crayola Flowers е било в процес на създаване три години. „Колкото и ужасна да беше пандемията, тя ни даде време да проучим и развием тази иновативна платформа“, каза той.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР