© Юлия Лазарова Още по темата Политиците поискаха и получиха

...
© Юлия Лазарова Още по темата Политиците поискаха и получиха
Коментари Харесай

Бушони за дала накъсо държава

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Политиците желаеха и получиха оставката на Ралица Агайн от КФН

Дебатите в Народното събрание не създадоха решение по какъв начин да се помогне на потърпевшите от банкрутиралия кипърски осигурител " Олимпик "
21 авг 2018
Прокуратурата и ДАНС влизат в КФН поради " Олимпик "

Проверката е по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров и идва посред публичното неодобрение от застрахователя
20 авг 2018 Репортер: Има подозрения, че новата шефка на Агенцията по вписванията също е обвързвана с Делян Пеевски.

Бойко Борисов: Питайте тези, които са я предложили от Патриотичния фронт... Волен Сидеров беше тук, питайте го. Това ми беше подадено...

Така почти звучат обясненията за трусовете в основни системи на страната. И значимото в тази ситуация е не дали има водач в самолета, а какво следва да е ясно на всички от признанието на командира на полета, че ръководството се практикува като отдавано под аренда. За да няма всякога сюрпризирани.

Защото не е все едно Борисов да следва някаква съдружна политика при неотменимия факт, че носи крайната отговорност, и да показва, че не го интересува дали " подадената " му номинация за нов началник на Агенцията по вписванията е обвързвана още веднъж с Делян Пеевски, както сочат обстоятелствата за досегашния. Неслучайно по закон най-високите постове в изпълнителната власт се съгласуват с премиера.

Ако крахът на КТБ освети бедствието с превзетите институции, миналите 4 години демонстрираха мащаба му - всяко по-важно решение на всеки по-голям орган се свежда до обслужване на непрозрачни ползи.

Как действително се стигна до срутва на Търговския указател може публично в никакъв случай да не бъде изяснено. Но да обясняваш, че отговорността за една от най-важните, в това число за националната сигурност, база данни носи Волен Сидеров, е все едно да кажеш на висок глас: Не ми пука от нищо и никого с изключение на от Движение за права и свободи и Пеевски.

Да сменяш единствено бушоните в дала накъсо апаратура е неефикасно за решение на казуса деяние. Такъв беше и методът за изгорелите 250 хиляди полици по " Гражданска отговорност " поради банкрута на сдружението " Олимпик ". Поисканата и само допустима, както наподобява, оставка в Комисията за финансов контрол не e нищо повече от изтъкване на изкупителна жертва. Друго всъщност няма с изключение на съвета на премиера към жителите да избират по-добре застрахователя си. Така е. Граждани, които покорно заплащат и милиардите загуби от афери като КТБ и АЕЦ " Белене ", несъмнено имат проблем с изборите си.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР