© Edgar Su Още по темата Криптовалутите остават без промяна

...
© Edgar Su Още по темата Криптовалутите остават без промяна
Коментари Харесай

Криптоборсите в Япония ще се саморегулират

© Edgar Su Още по тематиката
Криптовалутите остават без смяна
23 окт 2018
Дигиталният портфейл на NETELLER разрешава търговия с криптовалути

Сделките могат да се правят посредством 28 обичайни валути, в това число български лев
22 окт 2018
Фалшиви ъпдейти на Adobe Flash започват копачи за криптовалути

Потребителите постоянно не схващат, че са станали жертва на злотворен програмен продукт
14 окт 2018
След Ripple и Bitcoin Cash нарастна внезапно
27 сеп 2018 Япония, която има един от най-големите и добре развити пазари на цифрови валути, само че и постоянно страда от хакерски офанзиви и обири на криптомонети, реши да остави бранша да се саморегулира. Японската организация за финансови услуги (FSA) разреши в сряда (24 октомври) на японската асоциация за виртуална обмяна на валута (JVCEA) - орган, състоящ се от всичките 16 лицензирани национални тържища за криптовалутна търговия, да стане " асоциация за узаконяване на финансови принадлежности ".

Съгласно съглашението органът ще има и пълномощията да санкционира операторите, които не съблюдават строгите правила за сигурност, които японските органи са въвели тази година. " Това е доста бързо разрастваща се промишленост. По-добре е специалистите да създадат своевременни правила, в сравнение с бюрократите, " цитира Reuters неназован чиновник от Японската организация за финансови услуги (FSA).

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус На процедура браншовата асоциация ще може да вкара правила за отбрана на активите на потребителите и за попречване изпирането на пари. Тя ще може да дава оперативни инструкции на участниците в търговията с цифрови валути.

Според Юри Сузуки, който е старши съучастник в адвокатска адвокатска фирма " Ацуми и Сакай ", разпоредбите на саморегулатора ще са по-строги от настоящия закон и чака да оказват помощ на промишлеността да си възвърне публичното доверие.

На този декор водещите цифрови валути поевтиняват нищожно в четвъртък. Bitcoin остава в границата сред 6500 и 6600 $ (разлика от под 2%), в която се движи от седмица насам. При Ethereum също се следят минимални отклонения като през последните дни втората по известност цифрова монета е в диапазона 204-210 $. Общата пазарна капитализация на бранша остава за десети следващ ден на равнището от 210 милиарда $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР