© Анелия Николова В комуникацията на Европейския съюз има нещо

...
© Анелия Николова В комуникацията на Европейския съюз има нещо
Коментари Харесай

КапиталНО

© Анелия Николова " В връзката на Европейския съюз има нещо сбъркано. Получава се по този начин, че европейските политики, даже да са смислени и нужни, добиват тип на нещо кухо, нещо детско, нещо накиснато в възторг и неясно за елементарния човек вдъхновение. Емблематични в това отношение са политици като Мария Габриел, Ева Майдел, Лиляна Павлова, както и всички с упоритости в европейската политика. Те са като европейска радиоточка - завърташ копчето и можеш да слушаш през целия ден празни приказки за европейската концепция. "
Иво Балев във в. " Сега "

" Бойко Борисов има една " виновност " - толерира свободата на словото. Неговото положително отношение даде опция на едни хора да преминат границите, да развихрят слободията и да го атакуван. "
Вежди Рашидов, някогашен министър на културата пред " 24 часа "

" За ГЕРБ това е денят, в който още веднъж ще напомним, че образованието е приоритет в нашата управническа стратегия и ние ще продължаваме да го отстояваме. "
Председателят на Комисията по образованието Милена Дамянова в Народното събрание

" Нямаме никакво подозрение, че имаме налице следващия опит на английския регулатор да ограничи активността на нашите медии във Англия, публикуващи обстоятелства, неуместни за формален Лондон. "
Мария Захарова, представител на външното министерство на Русия, на брифинг

" Пулев, не ми губи времето. Преди време той сподели, че съм съвършен съперник за него, само че заради някаква друга причина той и промотърът му (Кале) Зауерланд прекомерно доста се бавят. Тежката категория е цялостна със страхливци. "
Британският боксьор в тежка категория Дилиън Уайт за дуела си с Кубрат Пулев пред журналисти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР