© Медия агенция Аргент На пазара сте вече 25 години,

...
© Медия агенция Аргент На пазара сте вече 25 години,
Коментари Харесай

Въвеждаме нови услуги, разработваме собствени инструменти

© Медия организация Аргент На пазара сте към този момент 25 години, разкажете за най-важните си професионални решения.
В.Д.: Фокусът на активността ни постоянно е бил върху медийната връзка, като непрекъснато влагаме в това да разширяваме портфолиото на предлаганите от нас услуги, тъй че да сме съответни на определящите за развиването на промишлеността трендове и надлежно да сме оптимално потребни за нашите клиенти.
Преди повече от 10 години бяхме измежду първите организации, които образуваха собствен екип от цифрови експерти. Днес, когато наличието в цифровата среда от дълго време е надалеч оттатък рамките на медия планирането и пазаруването, този екип напълно естествено мина в наша организация за изцяло цифрово обслужване – All Digital. Така имаме опцията да предлагаме на клиентите си доста по-комплексна услуга, отговаряща на потребностите на тяхната връзка във времето, когато сполучливата цифрова промяна е определяща за бъдещето на всеки бизнес.

С.Т.: С ясното схващане, че с цел да сме изцяло съответни и конкурентни на нашия пазар, е належащо да имаме съществени задгранични сътрудници и директен достъп до водещо международно ноу-хау, през 2016 година станахме една от 22-те организации, основали Local Planet International – най-голямата верига самостоятелни медийни организации в света. Към днешна дата съгласно предварителни данни от Comvergence за 2019-а Local Planet се подрежда на 6-о място в света, организациите ни към този момент са 55 с офиси на 68 пазара по целия свят. Съвместното ни сдружение Local Planet Bulgaria оперира и като хъб за Централна и Източна Европа и координира акциите на интернационалните клиенти на веригата в целия район.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Какви са новостите, които ще оферирате на своите клиенти и на пазара?
С.Т.: Постоянно работим по въвеждане на нови услуги и принадлежности, в това число и създаваме лични такива, като #taP да вземем за пример - инструментът, който разрешава доста по-прецизно таргетиране на телевизионни акции, като наред с демографските, се регистрират и психографските характерности. Той към този момент е наличен за целия пазар.
Следващите ни планове са насочени повече към цифровите услуги, планираме и идната крачка към превръщането ни в информационна група. Също по този начин за 25-ата ни годишнина планираме поредност от начинания и събития, като имаме желание главното измежду тях да е отворено за цялата промишленост.

Какви са най-силните страни на вашата организация?
В.Д: " Аргент " да бъде самостоятелна организация е основата, на която е построен бизнес моделът ни. Това ни дава цялостната свободата да сме гъвкави, бързо да взимаме решения, да прилагаме нови подходи, да работим само в името на интереса на клиентите си. Имаме дългогодишни директни връзки с медиите, без медиатори и без скрити обвързаности.

С.Т. : Принадлежността ни към Local Planet ни дава достъп до ноу-хау, високи професионални стандарти, както и опция да работим с интернационалните клиенти, без да има каквато и да било интервенция в ръководството на бизнеса ни локално.

Вие ли избирате клиентите си?
В.Д.: Гордея се с това, че измежду клиентите ни няма такива, които работят с нас по силата на някаква насила. С доста от тях работим повече от 10 години, а имаме и такива, които са с нас от основаването на организацията. Това за екипа ни е най-ценното самопризнание. Работата с клиентите е двустранен развой, патньорство, и имам вяра, че единствено при подобен модел на връзки сред клиент и организация се реализират най-хубавите резултати.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР