Colossal Order и Paradox Interactive разкриха кога Cities: Skylines 2

...
Colossal Order и Paradox Interactive разкриха кога Cities: Skylines 2
Коментари Харесай

Модинг поддръжката влиза и официално в Cities: Skylines

Colossal Order и Paradox Interactive разкриха по кое време Cities: Skylines 2 ще получи публична мод поддръжка.

Злополучното продължение на хитовия градостроителен сим от 2015 бива поддържано с модове и в този момент, само че импровизирано. Още с премиерата на Cities: Skylines 2 Colossal Order даде обещание да разгласява принадлежности за модинг на един по-късен стадий. От 25-ти мод поддръжката ще е налична в бета вид, а в идващите седмици Colossal ще разгласяват и разяснителни видеа. Бетата ще предложи игрови редактор, посредством който ще може да създавате вашите творения и карти. Що се отнася до шерването им, то ще се реализира посредством платформата на Paradox Mods, предава PCGamesN.

Създателите на играта дават обещание, че ще обогатяват инструментариума на Paradox Mods през цялата 2024. Самите модове ще могат да се провеждат в лични сбирки от играчите за по-лесно и бързо потребление. Споменатите три управления, които Colossal Order ще издаде в идващите седмици, ще се спрат на съответни елементи от модинг програмата. Това е навигацията в Paradox Mods, редактора на карти и основаването на модове посредством код.

„ Модингът е част от кръвоносната система на Cities: Skylines и старта на модинг бетата ще е основна стъпка в развиването на Cities: Skylines 2. Творчеството и противоположната връзка от нашите играчи вършат тази общественост това, което е “, споделя шефът на Colossal Order Мирина Халиканен. „ Нямаме самообладание да забележим по какъв начин всички стартират да употребяват тези принадлежности, а ние да работим с тях, с цел да сме сигурни, че всеки ще основава градовете, за които са мечтали “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР