Colliers International, водеща консултантска компания за недвижими имоти, затвърждава управленската

...
Colliers International, водеща консултантска компания за недвижими имоти, затвърждава управленската
Коментари Харесай

Трима нови партньори в Colliers International

Colliers International, водеща консултантска компания за недвижими парцели, затвърждава управническата си конструкция в България като покачва Иглика Йорданова в Управляващ сътрудник, а Верка Петкова и Георги Киров - в Партньор.

 Снимка 395801
Източник:

Иглика Йорданова има над 16 година опит и е с основна роля в затвърждаването на компанията като една от водещите в областта на недвижимите парцели. Тя е управлявала отделите за услуги за офисни и търговски площи, а измежду клиентите й са Bluehouse, Lindner, Europa Capital, Revetas, Avestus, GE, GTC, Immofinanz, Heitman и доста други. През последните пет години, като Изпълнителен шеф на Colliers в България, Иглика е постигнала изключителни триумфи за компанията и е съдействала за нейната позиция измежду водачите в промишлеността. Иглика е член на ICSC и представител на компанията в AmCham, Българска аутсорсинг асоциация, Българска фасилити мениджмънт асоциация, НСНИ.

 Снимка 395803
Източник:

Георги Киров става част от Colliers през 2002 година Понастоящем дава отговор за отделите, предоставящи капиталови и оценителски услуги. Той е бил съветник по най-мащабната капиталова транзакция в офисния сегмент в ЮИЕ - продажбата на Бизнес Парк София на стойност 251 млн. $, както и по доста други. Сред клиентите му са Europa Capital, Bluehouse, GTC/Loanstar, Edmond de Rothchild PE, Unicredit, US Embassy, British Commonwealth Office, GE, ECE, AIG.

 Снимка 395802
Източник:

Верка Петкова се причислява към Colliers през 2005 година Клиентското й портфолио включва компании като HP, Telus, Concentrix, AIG, Quintiles, AON, Johnson & Johnson, Coca-Cola HBC, Festo, Enel, Paysafe, Novartis. Нейни професионални достижения са комерсиализацията на огромни офисни комплекси като Business Park Sofia и Business Park Varna, и представляване на наематели като VMware. Верка взе участие в БОА и в Асоциация на притежателите на бизнес здания. През 2012 година е нараснала в Мениджър офиси и индустриални парцели, а през 2017 година - в Директор бизнес развиване.

Colliers International Group Inc. (NASDAQ и TSX: CIGI) е водеща интернационална компания за недвижими парцели с 15,000 чиновници, работещи в 68 страни. Професионалистите в компанията дават цялостен набор от услуги за наематели, притежатели и вложители. Обхватът на обслужване включва стратегическо консултиране при продажба, наем и финансиране на покупко-продажби с имоти; корпоративни решения; ръководство на имоти; ръководство на проекти; съвещания за успеваемост на офиса; оценки и анализи; профилирани проучвания; управническо консултиране.

В продължение на 12 години Colliers е в топ 100 на международните аутсорсинг компании в класацията на Международната асоциация на експертите в аутсорсинга.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР