Coca-Cola European Partners избра Варна за локацията на най-новия си

...
Coca-Cola European Partners избра Варна за локацията на най-новия си
Коментари Харесай

Coca-Cola открива финансов офис във Варна

Coca-Cola European Partners избра Варна за местоположението на най-новия си финансов офис, оповестиха оттова. Той ще бъде отворен през май 2019 година и в него ще бъдат открити над 90 работни места.

Новооткритите работни места във Варна ще добавят 700-те съществуващи позиции, с които екипът на Coca-Cola European Partner разполага в София. Офисът във Варна ще поеме редица задания в региона на финансовите споделени услуги, с което ще бъдат подкрепени към този момент съществуващите функции и отговорности на офиса в столицата.

Компанията споделя, че е избрала морската столица заради редица аргументи, измежду които богатият набор от млади експерти и комуникативността на града. Новите работни позиции изискват финансови умения и познаване на непознати езици, а Варна се трансформира в мечтана дестинация за споделените центрове за услуги.

Coca-Cola European Partners е бутилираща компания на продуктите на Coca-Cola за 13 европейски страни в Западна Европа, в това число Андора, Белгия, Франция, Германия, Англия, Исландия, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания и Швеция.

Coca-Cola European Partners не бутилира или продава в България, само че както и бутилиращата компания за България и района - Coca-Cola Hellenic Bottling Company, компанията развива своя център за споделени финансови услуги в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР