class=first-letter-big>С наближаването на изборите работодателски организации и партии седнаха на

...
class=first-letter-big>С наближаването на изборите работодателски организации и партии седнаха на
Коментари Харесай

АОБР проведе срещи с ДПС и БСП

class= " first-letter-big " > С наближаването на изборите работодателски организации и партии седнаха на една маса. Целта е да очертаят взаимни цели за развиването на бизнеса у нас, съобщи.

След срещата на работодателите и Движение за права и свободи стана ясно , че съвпадения има. Стремежът - бизнесът, а не политиците да задават посоката, с цел да има подтик на стопанската система.

"Да бъдем малко по-активни в разговора и координирането на взаимни дейности, законодателни начинания, които биха подкрепили средата - бизнес средата ", сподели ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев.

"За да се реализира ускореното икономическо развиване в страната с съответни ограничения, има и една наложителна причина – възобновяване на нормалността в политиката. Възстановяване на демокрацията, с цел да възстановим държавността ", изясни водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

"Крайно време е и ръководещи - бъдещи, и съпротива - бъдеща, да седнат на една маса и да формулират няколкото неща, които би трябвало да следваме, не един мандат, а няколко мандата, с цел да имаме триумф ", сподели зам.-председателят на АИКБ Кънчо Стойчев.

След срещата с Движение за права и свободи последва и диалог с Българска социалистическа партия ,

на който отново излезе на дневен ред понижаване на административната тежест, по-добра среда за дребен и междинен бизнес. Работодателите целят растеж на стопанската система с най-малко 6%.

"Поемаме сериозен ангажимент за едно трайно законодателство, без лобистки ползи в него и с оценка на въздействието във всеки един закон в бъдещото Народно заседание ", уточни ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР