class=first-letter-big>П ървата двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния

...
class=first-letter-big>П ървата двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния
Коментари Харесай

Валентина и Детелин напуснаха „Един за друг“

class= " first-letter-big " > П ървата двойка, която напуща най-вълнуващата любовна конкуренция в родния ефир „ Един за различен “, са Валентина и Детелин от Ловеч. Двамата се затрудниха с осъществяването на предизвикването за двойки, в което трябваше да познаят минусите на колегата си. Това ги изправи на елиминации против Тина и Станимир, които се оправиха най-зле в самостоятелните тествания.

Всеки от останалите участници имаше опцията да разиска и реши за кого да даде гласа си въз основата на персонални желания или тактика. Всички 11 двойки взеха решение да дадат късмет на младите Тина и Станимир, само че показаха огромното си удивление от мощната дългогодишна обич, която свързва Валя и Дидо.

Водещият Емо Чолаков изпрати първата двойка, напуснала предаването с благопожелание за безоблачно благополучие и слънчево време. Те от своя страна пожелаха на всички участници да съумеят да запазят любовта си и да потвърдят, че са един за различен. Преди да напусне дефинитивно предаването, фамилията от 35 години получи една последна задача – да направи ново систематизиране на стаите във вилата. Валя и Дидо взеха решение Деница и Николай да спят в хола, а досегашните жители на палатката да се настанят в жилища.
 Един за различен class= " image-desc " > Един за различен class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Не пропускайте идващите забавни и постоянно комични провокации пред оставащите двойки в новите епизоди идната седмица.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР