class=first-letter-big>Б роени часове преди старта на „Откраднат живот: Финалът“, продуцентът

...
class=first-letter-big>Б роени часове преди старта на „Откраднат живот: Финалът“, продуцентът
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ – една история в 20 000 сценарни страници

class= " first-letter-big " > Б роени часове преди старта на „ Откраднат живот: Финалът “, продуцентът Евтим Милошев и актрисата Марта Вачкова насочиха взор към емблематични моменти от историята на хитовия сериал. По време на посещение в " " двамата показаха отражението на дългогодишния план в сърцата на феновете, екипа и неговите основатели. „ Общо 507 епизода с включения иден сезон, 1500 снимачни дни, 12 режисьора, 15 оператора, 26 сценариста със основани над 20 000 сценарни страници. Това е креативен развой, който радва публиката, а цифрите са толкоз внушителни, че надали самите ние бихме могли да ги подобрим. Винаги започваме планове, които дават капацитет за нещо ново “, показа разгорещено продуцентът на „ Откраднат живот “. В диалога той добави, че сюжетните линии на финала ще бъдат затворени, а героите ще получат свобдата да заживеят в съзнанието на феновете, по този начин както пожелаят.

Двамата с Марта Вачкова признаха, че настроението на снимачната площадка е извънредно прочувствено, а актьорският състав не желае да се разделя с сътрудниците, трансформирали се в семейство. „ По време на последния снимачен цикъл Евтим е режисьор, а нашият титулярен режисьор Павел Веснаков - оператор. Ние не сме привикнали да виждаме Павел в това амплоа, само че той е доста разпален. От друга страна, въпреки и Евтим да не ни режисира за първи път, се вижда по какъв начин той желае да преживее цялата наслада от създаването на сцените. Никой от нас не желае това да завършва! “, добави Марта. Актрисата показа, че младото потомство не я познава като комедийна актриса и доста повече я свързва с ролята на сестра Жекова. Именно това е най-дългият облик, на който посвещава време. Това даже се трансформира в един споделен живот, в който двете се трансформират и учат една от друга.

Тази вечер от 20:00ч. по NOVA феновете ще видят първите промени в „ Св. Анастасия “. На директорското място ще се настани доцент Мазов, а лекар Тасев и Иво Фотев ще създадат сделка с висока цена и неразбираеми последици. Още тази седмица феновете ще видят и новите герои, показани от Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков. Каква ще бъде ролята на семейство Димови в болничното заведение? Кои ще бъдат новите ползи, които ще диктуват разпоредбите? Как ще продължат любовните връзки в „ Св. Анастасия “? – феновете ще научат в „ Откраднат живот: Финалът “.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР