Citroen обяви, че професионално жури, функциониращо от 2004 година, е присъдило ежегодния

...
Citroen обяви, че професионално жури,
функциониращо от 2004 година, е присъдило
ежегодния
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Citroen с признание за най-добър щанд

Citroen разгласи, че професионално жури, функциониращо от 2004 година, е присъдило ежегодния приз за Най-добър щанд на женевското ревю на френската марка.

Citroen получава оценката Creativity Award 2019 за щанда си La Maison Citroën, като оценка на умението на компанията да акцентира върху своята история и бъдеще, като в същото време предлага улеснение и качествено обслужване за посетителите.

От Citroen разказват тематичният- по случай 100-годишнината на марката, щанд La Maison Citroën като впечатляващо място, такова за нови знания, комбиниращо дизайн и комфорт, и такова което е динамично, прелестно и дигитализирано.



Един от главните акценти на щанда на Citroen на , което продължава до края на тази седмица, е концептуалната разработка Ami One Concept. Освен с футуристичен, само че изключително свежr дизайн и структура, тя се отличава и с напълно електрическо задвижване, и съществена концепция да предложи безпроблемна градска подвижност, като за управлението й не се изисква шофьорска книжка.

Ami One Concept е с съществени габарити дължина 2.5 метра, широчина 1.5 метра и височина от 1.5 метра, а тежестта му е 425 кг. Максималната скорост на придвижване на концептуалната разработка е 45 км/ч, а автономността му е 100 километра. Презареждането на интегрираната в пода литиево-йонна батерия може да бъде осъществено за към 2 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР