Чувството за хумор на Къци Вапцаров често е много сполучливо

...
Чувството за хумор на Къци Вапцаров често е много сполучливо
Коментари Харесай

Къци се подигра жестоко с...

Чувството за комизъм на Къци Вапцаров постоянно е доста успешно и без подозрение забавлява почитателите му. Бившият тв водещ и продуцент е много деен в обществените мрежи, където постоянно споделя с почитателите си разнообразни неща от всекидневието си - несъмнено, в множеството пъти по занимателен метод, написа Шоу Блиц.

И този път не изневери на стила си, а изявленията му провокираха възторг. Причината е настоящото сега национално броене, което има освен физическо измерение - с визити на дома, само че и алтернатива за онлайн вписване, което предстоящо се оказа по-предпочитаната алтернатива макар проблемите през първите дни. На нея се стопира и Къци Вапцаров, а изумлението, което провокират въпросите в него, е изцяло на мястото си.

Серията от неуместни въпроси накараха тв водещият да трансформира във анекдот регистрирането си в националното броене. И неслучайно - убеждавате се сами от фотосите на шоумена в профила му. От тях, да вземем за пример, излиза наяве, че на Къци, Слава Богу, не му се е налагало да заплаща до момента в натура, а за някои свои притежания от бита няма да споделя на проброяващите.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР