Чувствам се обичан и обгрижван мъж. И няма как да

...
Чувствам се обичан и обгрижван мъж. И няма как да
Коментари Харесай

Наско Сираков: Чувствам се обичан и обгрижван мъж. И няма как да е иначе, около мен има толкова много жени

Чувствам се обичан и обгрижван мъж. И няма по какъв начин да е другояче, откакто към мен има толкоз доста дами. Най-голямото знамение в живота ми са моите три внучки. Това показа в искрено изявление пред Десислава Банова-Плевнелиева притежателят и основен акционер на " Левски " Наско Сираков.

Той е безапелационен, че зад него на всяка крачка стои не просто мощна, а по-успяла от самия него жена. Отдава обстоятелството, че двамата с Илиана Раева са съумели да запазят любовта си към този момент 40 години на това, че са " по-старомодни ".

" Изключително горделив съм със фамилията си. То е моята цитадела. Благодарен съм на Илияна, че и в най-тежките моменти беше най-силният ми тил ", споделя още Сираков.

Според него главните съставки в рецептата за сполучлив тим и в спорта, и в живота са честността и дисциплината.

Сираков показа още, че по футбола от най-ранна детска възраст го е запалил дядо му. Баща му – състезателят по битка и първи международен първенец на България Петко Сираков, до последно се надявал синът му да се отдаде на силовия спорт.

" Винаги съм казвал, че аз съм най-слабият състезател във семейството ", майтапи се Наско Сираков.

Той е изиграл впечатляващите 264 мача за " Левски " и е вкарал рекордните 209 гола. " Можеха да бъдат и доста повече. Като цифра към сегашния миг ми звучи добре. Но всичко това е реализирано с извънредно доста труд и упоритост ", прям е Сираков.

Сега футболната легенда дефинира синия клуб като " задача ", само че е безапелационен, че по принцип " Левски " за него огромна обич. " Оставил съм кожата и кръвта си на терена. Аз съм доста горделив левскар, тъй като съм дал всичко, което съм могъл, за клуба. А на мен " Левски " ми е дал всичко ", споделя някогашният футболист.

В подтекста на актуалната обстановка на " сините " Сираков акцентира, че към момента не може да се каже, че клубът ще има нов притежател. " Когато това се случи, то ще бъде транспарантно, на конференция. Не укривам, че се водят съществени диалози с евентуален вложител. Към този миг обаче аз съм притежател на акциите. Все още не е изгряло слънцето на нашата улица ", споделя с усмивка легендата.

Той е безапелационен: обичаният му тим ще се бори с всички сили, с цел да завоюва шампионската купа следващата година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР