Чувствали ли сте някога, че човекът, с когото излизате, е

...
Чувствали ли сте някога, че човекът, с когото излизате, е
Коментари Харесай

9 жестоки истини за зодия Близнаци (написани от един от тях)

Чувствали ли сте в миналото, че индивидът, с който излизате, е двама души по едно и също време?! Повярвайте ми, не е тъй като сте луди. Всичко е просто: вашият сътрудник е зодия Близнаци.

Да, ние сме такива. Да, от време на време е мъчно да ни обичаш. Но това не е всичко: ние сме най-хубавата от всички зодии, които можеш да обичаш. Факт е, че ние в действителност сме две изцяло разнообразни персони в едно.

Ние сме любопитни, общителни, остроумни и изобретателни, само че в това време прочувствено не толкоз налични, нито толкоз открити, колкото може да наподобява на пръв взор. С други думи, добре пристигнали в света на нашата зодия, коиято е ходещо несъгласие!

Ето 9 брутални истини за това какво е да обичаш, да се срещаш и да живееш с Близнаци – по едно и също време най-прекрасните и най-трудните от всички зодии:

1. Спонтанност – това сме ние

Уморихте ли се да вечеряте в едни и същи заведения за хранене или желаете да отидете на среща на някое извънредно и ново място? Страхотно, ние също. Дори не можете да си визиите какъв брой!

Или може би нямате нищо срещу да вършиме обич на ново място? Тогава ние Близнаците сме хората. (Въпреки че в полза на истината последователността и границите на приличието в една връзка също са значими и даже доста важни).

Но едно нещо можем да ви подсигуряваме на 100%: с Близнаците в никакъв случай няма да скучаете. Сигурни ли сте, че сте подготвени за това?

2. Ние сме супер общителни

Близнаците сме всичко друго, само че не и домошари, само че въпреки това обичаме да сме си вкъщи. Звучи необичайно и объркващо, нали? Но е по този начин.

Един уикенд ще ви завлечем в града за церемония концерт, клуб или бар, ще се забавляваме до отпадане. От друга страна избираме Netflix и прекарването на времето на дивана. Да, такива сме.

3. Обичаме да флиртуваме, простете

Близнаците са лоялни и доста предани, само че в това време обичат дапоглеждат встрани. Харесва ни и нищо не можем да създадем. Тъй като обичаме да се къпем в похвали и да бъдем център на внимание, за нас е жизненоважно да се усещаме очарователни и привлекателни. Повярвайте ми, сътрудникът е преди всичко за нас, само че ние обичаме и можем да флиртуваме.

4. Много бъбрим

Постоянно задаваме доста въпроси и първите срещи могат да се усетят като… изявленията.

Тъй като нашият детайл е въздух, ние имаме висок разсъдък и сме ненадминати събеседници. Така че нашите сътрудници също би трябвало да са подготвени за това и да схванат, че забавният спор е просто спор. Изобщо не желаеме да се караме; просто обичаме да спорим и да ни е забавно.

5. Креативни сме

Близнаците са съвършеният човек, който да украси дома ви или да измисли идеалната концепция за рожден ден.

Те обичат да вършат дарове и приятни изненади, множеството от които са плод на брейнсторминг на неспокойния им темперамент. Близнаците обичат да възнамеряват в елементи изненадите, които ще ви зарадват. За тях това е като осъществяване на личните им фантазии!

6. Понякога не сме на себе си

Да, би трябвало да сте готови и за това: можем да отменим проекти в последния миг или да желаеме да отидем някъде тъкмо тази секунда. Ако не е това, то въпреки всичко ще „ измислим “ нещо от тоя жанр. Например, да закъснеем с 10 минути за значима среща.

7. Постоянно проучваме

Близнаците са брилянтни анализатори и живеят доста осъзнато. Въпреки че това наподобява като идеалната рецепта за положително самочувствие, в действителност е тъкмо противоположното. Твърде многото мисли и разбори основават доста подозрения, защото ние непрекъснато мислим за това къде „ би трябвало “ да бъдем в живота или какво „ би трябвало “ да вършим.

8. Винаги реализираме триумф

Близнаците са доста по-мотивирани от другите хора. Те обичат да печелят, да изпреварват и да стават най-хубавите. Ето за какво сме много строги към себе си, в случай че не получим това, което желаеме.

Затова, в случай че избираме сътрудник, то той също би трябвало да е същият упорит човек, другояче ще ни е скучно. И това е органично отвратително.

9. Харчим мнооого пари

Трябва да се примирите с това, различен излаз няма.

Преди се смеех, когато четях хороскопи, които споделяха, че Близнаците са лекомислени прахосници. Но с годините разбрах, че има известна истина в това изказване. Изведнъж ми просветна: „ Да, като предписание вършим доста положителни пари, влагаме доста рационално (и даже спестяваме), само че в това време – сме доста импулсивни.

Ето за какво не можем да се преборим със себе си: купуваме каквото желаеме и когато желаеме. Разбираме всичко, проучваме го, само че въпреки всичко го купуваме. ”

Все отново сме спонтанни (виж точка номер едно)!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР