Чували ли сте за Jet Vibe? Дори да не сте,

...
Чували ли сте за Jet Vibe? Дори да не сте,
Коментари Харесай

Чудесни вибрации

Чували ли сте за Jet Vibe? Дори да не сте, несъмнено сте чували най-малко за „ тези вибриращи уреди, на които тренираш три пъти по-кратко, в сравнение с фитнес “. Ние инцидентно попаднахме на един от тях в малко салонче на Оборище и Васил Априлов в София и за към месец нередовно вървене някои от нас реализираха чудесни резултати.
Ползите в резюме – една подготовка лишава сред половин и един час, което е в действителност много по-кратко в сравнение с една общоприета фитнес  подготовка със същото натоварване. Ефектът на стягане, който се реализира посредством вибрациите на мускулите е неосъществим с други средства. Комбинацията от този тип тренировки с антицелулитен масаж веднъж седмично дава удивителни резултати при започване на лятото.  Накрая не можем да не споменем, че една от нас за малко да получи оргазъм на отпускащата програма :)
Цената съгласно нас е в много търпим размер – 4 лева за половин-часова подготовка. Към тези справедливи обстоятелства прибавяме и усмивката на Красимира – притежател на салона и вносител на уредите за България, както и безспорната й религия, че с непримиримост и позитивна сила всичко се реализира. Единственият минус на цялата история е, че часовете за тренировки бързо се запълват, по тази причина, девойки – действайте!
Jet Vibe e във Victoria Sonten, тел. 02 843 50 77
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР