Чувал съм кучета да лаят по-добре, отколкото тя пее, сподели

...
Чувал съм кучета да лаят по-добре, отколкото тя пее, сподели
Коментари Харесай

Дрю Баримор отговори на Хю Грант, който порица ужасното ѝ пеене

" Чувал съм кучета да лаят по-добре, в сравнение с тя пее ", показа английският артист Хю Грант за своята колежка от " Музика и текст " Дрю Баримор.

Реакцията на Баримор не закъсня и тя насочи специфичен музикален отговор посредством Инстаграм, откакто някогашният ѝ сътрудник Хю Грант съобщи, че гласът ѝ е " ужасяващ ".

 Хю

Преди това двете звезди споделиха екрана в сантименталната комедия " Music And Lyrics ", в която Дрю се превъплъти в ролята на амбициозна авторка на песни, а Хю - в облика на изпаднал поп артист от 80-те години.

В хода на кино лентата и Дрю, и Хю пеят неведнъж, за което артистът от " Дневникът на Бриджит Джоунс " неотдавна приказва по време на изявление за Wired. 

Запитан дали във кино лентата от 2007 година чуваме точно неговия певчески глас, Хю изясни: " Да... само че аз съм обработен до неразбираемост. Всъщност, това не е правилно, аз съм малко автотунингован, само че не толкоз, колкото някои други ". 

 Хю и Дрю

" Дрю Баримор участваше в този филм дружно с мен и не мисля, че ще има нещо срещу да кажа, че тя пее просто извънредно ", добави той.
В отговор на мненията на Хю Дрю показа видео, в което пее с четката си за коса финалния номер на песента A Way Back Into Love, която двойката извършва в дует в саундтрака на кино лентата.

" О, Хю? Хюбърт? Това е за теб ", пошегува се тя в края на клипа.
                             

В отбрана на Хю, по-късно той похвали техниката на осъществяване на Дрю, като означи: " След като я обработиха, тя звучеше доста по-добре от мен, тъй като има сърце, глас и рокендрол. Докато аз звучах като Джули Андрюс, а песента трябваше да бъде рокендрол. "

В " Music And Lyrics " бяха включени истински песни на фронтмена на Fountains Of Wayne Адам Шлезингер, който умря през 2020 година в резултат на затруднения от Ковида. 



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР