"Чух някакъв шум. Станах и запалих всички лампи. Кучето не

...
"Чух някакъв шум. Станах и запалих всички лампи. Кучето не
Коментари Харесай

Жестоко пребитата баба от Видинско: Разчитам на съдбата да ме пази

"Чух някакъв звук. Станах и възпламених всички лампи. Кучето не лаеше и взех решение, че ми се е счуло единствено. "
Това сподели пред bTV пребитата във видинското село Дреновец Марийка Димитрова.

Докога? Маскирани келеши пребиха и ограбиха баба в дома ѝ

"Въобще не ги усетих по кое време са влезнали. Явно на кучето са създали нещо, с цел да не лаят. Нахвърлиха напряко върху мен. Удряха ме с мотички, маша, окачалка. Започнаха да ме душат. Усетих, че напряко загивам. Не можех да си взема въздух. Не знам от кое място открих мощ и съумях да се отскубна. За парите и златото ме питаха по-късно, когато бях в цялата в кръв. Започнах да изгубвам схващане, само че не стопирах да се боря. На улицата ни не живее никой. Няма кой да пристигна и да ми помогне. Обадих се в полицията, когато излязоха с чантата ми. Двамата бяха с качулки и не можах да ги позная. Разчитам на ориста. Не мога да разгадавам на нищо друго. Толкова бързо нахлуха, че нямаше какво да направя. Такива хора би трябвало да лежат цялостен живот в пандиза. Те в никакъв случай няма да се оправят ", сподели още старата жена.
Както BulNews.bg заяви, в хода на извършените оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности криминалисти разкрили 18-годишните създатели на похищението – единият е локален гражданин, другият от село Дондуково, обл. Монтана. В населявани от тях парцели – в Динково и Дреновец, проверяващите разкрили и иззели общо 446 лв. и голям брой материални доказателства. Двамата са приведени в ареста и арестувани за период до 24 часа, известена е прокуратурата.
18-годишният от Динково, престъпно проявен, е в период на изтърпяване на 3-годишна условна присъда за идентично закононарушение, осъществено на 26 декември м.г. в същото село и най-вероятно ще влезе непосредствено в пандиза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР