Чудовищна тиква, тежаща колкото хипопотам, е обявена за най-тежката в

...
Чудовищна тиква, тежаща колкото хипопотам, е обявена за най-тежката в
Коментари Харесай

Тиква, тежаща колкото хипопотам, е обявена за най-тежката в света

Чудовищна тиква, тежаща колкото хипопотам, е оповестена за най-тежката в света.

Травис Гийнджър победи конкуренцията, с цел да вземе основната премия от $30 000 на 50-ото Световно състезание по претегляне на тиква в Half Moon Bay в Калифорния със своята кратуна от 2749 паунда (1247 килограма).

Продължавайте да четете

лист от 4 елементаНов тип 3D отпечатан морков, по думите на основаните в Катар изобретатели MS Swaminathan, академик зад „ зелената гражданска война “ в Индия, умира на 98 години < /h3> Защо Мексико се опълчва на по-големите съседи Съединени американски щати, Канада във връзка с царевицата? Доколко светът разчита на износа на ориз от Индия? завършек на списъка

Gienger с оранжева риза подвигна пестник във въздуха и предложи обятия на всички места след претеглянето.

„ Не чаках това. Усещането беше ужасно “, сподели 43-годишният преподавател по ландшафт и градинарство, който отглежда тикви от близо 30 години и предходната година сложи нов връх на Съединени американски щати.

Състезанието в Калифорния изправя едни против други производители на мегакратуни от цяла Северна Америка.

Gienger от Минесота изпревари най-близкия си противник с тежките 250 паунда, с цел да завоюва купата.

Gienger отглежда своите кратуни в тиквен масив в задния си двор. Той сподели, че тази година е решил да поставя спомагателни грижи за растенията си, като ги полива до 12 пъти дневно и ги подхранва и наторява малко повече от нормално.

Шампионската кратуна ще бъде изложена в Half Moon Bay този уикенд, когато градът е хазаин на Фестивала на изкуството и тиквата.

Съединени американски щати сега са във вихъра на есенните празненства с тикви с всевъзможни форми и размери, налични в доста магазини.

Докато някои ще бъдат издълбани в злокобни дизайни за Хелоуин на 31 октомври, други ще бъдат направени на пайове или изядени като гарнитура на вечеря.

Тиквата на Gienger би била задоволителна за производството на най-малко 687 пая.

Предишният международен връх за най-тежка тиква беше подложен от производител в Италия, който създаде тиква от 2702 фунта (1226 кг) през 2021 година, съгласно Световните върхове на Гинес.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР