Чудили ли сте се коя порода куче е най-подходяща за

...
Чудили ли сте се коя порода куче е най-подходяща за
Коментари Харесай

Коя порода куче е най-подходяща за вас?

Чудили ли сте се коя порода куче е най-подходяща за вас? Когато добавяте ново кученце или куче към фамилията си, може да е мъчно да решите коя порода е подобаващата.

Как да изберем вярната порода куче съгласно метода на живот, който водим? Да, може би звучи като малко придирчив въпрос, само че в последна сметка, кучетата са като човешките ни другари. Темпераментът на някои от тях резонира по-добре с нашия личен.

Неслучайно кучетата са си спечелили славата на на индивида. Те са благи създания, които ни отвръщат с обич и грижа, когато демонстрираме същите към тях. Те са правилни приятели в редица несгоди и триумфи, страдат и се радват със своите стопани, тъй като за едно куче светът – това сте вие.

Има доста фактори, които би трябвало да вземете поради, с цел да намерите куче, което дава отговор на метода на живот на вашето семейство. Например, някои породи са по-подходящи за крайградски и фермерски фамилии, в сравнение с семейства, живеещи в града. Когато добавяте което и да е куче към вашето семейство, също е значимо всички да бъдат включени в процеса на взимане на решения, в това число децата.

Много хора вършат грешката да избират куче по външен тип, без да вършат каквото и да е изследване дали ще могат да обезпечат поведенческите потребности на това куче. Повечето кучета са развъждани с избрана цел и към момента имат естествени инстинкти, без значение дали става дума за защита, лов или пастирство. Надяваме се, че това управление ще ви помогне да научите малко повече за разликата сред породите кучета и кои породи могат да бъдат най-хубавите фамилни кучета.

Ето по какъв начин да разберете коя порода куче е подобаваща за вас:

Лабрадор Ретривър

 порода куче Коя порода куче е най-подходяща за вас? фотография: pinterest

Лабрадор ретривърът е едно от най-популярните кучета в Съединените щати с причина. Тези общителни и общителни кучета играят добре с другите и са нетърпеливи да угодят. Тази порода куче е привързана, търпелива и предстои на образование. Ако търсите приблизително до огромно куче, което ще се свърже с цялото ви, не търсете повече от известната другарска порода.

Те са въодушевени спортисти, които изискват доста извършения, тъй че са отлично подобаващи за дейни фамилии, които имат време и сила да бъдат в крайник с тях. Плюс това, породата е извънредно гъвкава, прави всичко – от следене и послушание до лов и гмуркане.

Булдог

 порода куче Коя порода куче е най-подходяща за вас? фотография: pinterest

Отличителният и набръчкан булдог е превъзходен. Тези лоялни кучета могат да се приспособяват към множеството атмосфери и са щастливи да прекарват време със фамилиите си. Булдозите не са доста дейни и евентуално няма да молят за извършения, само че се нуждаят от постоянни разходки и понякога.

Тази порода куче е спокойна, смела и другарска. Плюс това, те реагират добре на образование и се приспособяват добре към множеството среди, без значение дали са в града или на село.

Голдън Ретривър

 порода куче Коя порода куче е най-подходяща за вас? фотография: pinterest

Златните ретривъри в началото станаха известни заради желанието за приблизително огромно куче, което би се справило добре при лов на диви птици. Днес гъвкавостта, интелигентността и приятната персона на тази порода куче са подобаващи за доста цели. Тя се трансформира в една от най-успешните, разпознаваеми и известни породи във всички области на конкуренцията.

Тези енергични кучета са доста дейни и се нуждаят от ежедневни извършения, с цел да бъдат щастливи и здрави. Тази нетърпелива порода е доста подобаваща за фамилии, които търсят приятел, който да се причисли към тях на дълги бягания или колоездене.

Бигъл

 порода куче Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР