Чудили ли сте се дали има начин как краката ви

...
Чудили ли сте се дали има начин как краката ви
Коментари Харесай

8 модни трика, с които да удължите краката си

Чудили ли сте се дали има метод по какъв начин краката ви да наподобяват образно по-дълги?Ако имате по-къси крайници, можете да създадете илюзията, че са по-дълги, в сравнение с са в реалност. Дълги, стройни и красиви крайници са фантазията на съвсем всяка жена. Но, уви, не всеки представител на нежния пол може да се похвали с подобен разкош. Ако едно момиче ги удължите с облекла?

 infomax-logo-50-15-HW

Дългите крайници може да са необичайност, само че има повече от един метод образно да ги удължите. С помощта на облекла можете, както да развалите пропорциите на фигурата, по този начин и да й придадете съблазнителни форми. Правилно подбраният дрешник ще ви разреши образно да изхвърлите няколко кг, да “разтегнете ” силуета и да извършите краката по-дълги.

 8 фешън трика, с които да удължите краката си 8 фешън трика, с които да удължите краката си

Предлагаме на вашето внимание няколко хитринки, чието потребление ще ви помогне да ги извършите образно по-дълги и по-тънки.

8 фешън трика, с които образно да удължите краката си

1.Носете дълги ботуши.

 краката 8 фешън трика, с които образно да удължите краката си фотография: pinterest

Ботушите над коляното основават изчистен, непрестанен тип от долната част на бедрото до пода. Високите ботуши до коляното имат сходен, само че по-малко пресилен резултат. Ботушите до глезена, въпреки това, отрязват крайници ви тъкмо над крайници. Подобно на каишките на глезена, те вършат краката ви да наподобяват по-къси, в сравнение с са.
Боти до глезена с v-образен изрез в горната част вместо хоризонтална линия са освободени от това предписание. Заострените v-образни ботуши на глезена могат даже да ги създадат да наподобяват по-дълги сами по себе си, защото те удължават линията на краката ви надолу

2.Добавете повече високи токчета и платформи към дрешника си.

 краката 8 фешън трика, с които образно да удължите краката си фотография: pinterest

Най-очевидният метод да извършите вашите крайници да наподобяват по-дълги е да носите обувки, които прибавят инчове към височината ви. Високите токчета също ще принудят краката ви да се обтегнат, което прави прасците ви да наподобяват по-дълги и по-оформени.
Избягвайте да носите токчета прекомерно постоянно. С течение на времето високите токчета могат да увредят ставите ви и да причинят хронична болежка в гърба.

3.Носете обувки, близки до цвета на кожата ви.

Обувка, която се слива с кожата ви, ще сътвори дълга, непрекъсната линия, когато носите поли или къси панталони. Както плътният цвят, по този начин и добавената дължина от краката ви ще основат илюзията за по-дълги.

4.Съчетайте обувките си с панталони или чорапи.

 краката 8 фешън трика, с които образно да удължите краката си фотография: pinterest

Можете също по този начин да създадете същата непрекъсната линия, като координирате обувките си, когато носите чорапогащи или панталони. Например, пробвайте да носите черни чорапи с черни токчета. Този монохроматичен тип основава изчистена линия, до момента в който погледът се движи от горната част на краката ви право надолу към пода, без да стопира.

5.Избягвайте каишките на глезена.

Хоризонталните презрамки карат окото на фена да стопира рано, правейки краката ви да наподобяват по-къси. Презрамките на глезена имат противоположен резултат на високите токчета и V-образните отрязъци. Ако обичате каишки на глезена, помислете дали да не носите чорапогащник в същия цвят като каишката, с цел да предотвратите нарушение на линията на краката ви.

6.Скроете облеклото си.

Изчистеният контур ще ви накара да изглеждате по-високи като цяло, удължавайки външния тип на краката ви. Дрехи, които стоят зле, могат да усилят размера на силуета ви, правейки ви да изглеждате по-ниски. Междувременно добре прилепналите облекла ще наподобяват по-елегантни. Ако не можете да намерите облекла, които стоят идеално отвън стелажа, занесете облеклата си на шивач или научете по какъв начин да променяте подгъвите вкъщи

7.Носете едноцветни тоалети.

 

Опитайте се да създадете тоалети, формирани най-вече или напълно от един цвят. Когато облеклата ви са едноцветни, може да е по-трудно за някой да каже къде стартират и къде свършват краката ви.
Въпреки че всички цветове работят за удължаващия крайници едноцветен тип, доста тъмните цветове като черно ще имат максимален резултат.

8.Покрийте ги с тъмни цветове.

 краката 8 фешън трика, с които образно да удължите краката си фотография: pinterest

Черното има отслабващ резултат, като прави краката ви да наподобяват по-дълги. Не е нужно да сте монохромни, с цел да се възползвате от силата на черното за удължаването им. Чифт черен чорапогащник или тесни дънки отиват на всичко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР