Чудесно решение на умни хора, които разбират от какво имат

...
Чудесно решение на умни хора, които разбират от какво имат
Коментари Харесай

Блестяща идея: Сливат хосписи с домове за сираци

Чудесно решение на умни хора, които схващат от какво имат потребност дребните и възрастните самотни хора! Старите хора преоткриват фамилната топлина и любящи внуци, а отритнати дечица за първи път усещат родителска обич и грижа - такава е гениалната концепция, която са осъществили пробно в Канада - да обединят старешки дом с дом за сираци.

Резултатът от този опит надминава всички упования, съгласно наблюдаващи лекари. Техният коментар: при възрастните хора се регистрира възстановяване на всички витални функционалности, искра в очите и засилен интерес към живота.

Преди децата от сиропиталището да се появят в приюта, старите хора се чувствали отритнати и самотни, отпуснати, с хлътнали очи... В началото децата хвърлили жителите на дома за остарели хора в ужас, провокирали затворено държание, боязън, неустановеност и горест, само че бавно лека нещата се преобърнали - децата си били все по този начин шумни, само че се възцарило успокоение.

Някои намират фамилията, което в никакъв случай не са имали, други почувстват топлината и уюта на същински дом, цялостен с внуци, споделя lifedeeper, представен от noviteroditeli.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР