Чудели ли сте се някога, какво казват най-добрите шефове на

...
Чудели ли сте се някога, какво казват най-добрите шефове на
Коментари Харесай

7 неща, които добрите шефове казват на служителите си всеки ден

Чудели ли сте се в миналото, какво споделят най-хубавите шефове на своите чиновници, с цел да ги стимулират и въодушевяват да стават с готовност за работа всеки ден?

Това са част от най-често срещаните изречения, които вършат чиновниците щастливи и ги карат да се доверят на своя началник.

1. " Вярвам ти! "

Тези две думи демонстрират на хората от вашия екип, че вярвате в тях и, че разчитате да свършат работата по допустимо най-хубавия метод. Този глас на доверие може да направи чудеса за всяка организация.

2. " Гордея се с теб! "

Подобно на частта с доверието, когато кажете на член от екипа, че сте горделив с работата, която е приключил, вие показвате, че цените напъните и времето, които той е вложил, с цел да реализира стремежи резултат.

3. " Благодаря ти! "

Показването на признателност е ключът към спечелването на доверието на вашите чиновниците. Хората не гледат с положително око на мениджъри, които чакат от тях единствено най-хубавите резултати, без да бъдат признателни за техния труд и без да осъзнават жертвите, които са създали, с цел да стигнат дотук. Показването на признателност би трябвало да бъде всекидневен развой.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР