Чрез посланието си Путин говореше основно на своите хора. Имаше

...
Чрез посланието си Путин говореше основно на своите хора. Имаше
Коментари Харесай

Илиян Василев: Чрез посланието си Путин говореше основно на своите хора

" Чрез посланието си Путин говореше главно на своите хора. Имаше напълно малко неща, които бяха отправени на открито. Цялото обръщение беше, с цел да каже на руснаците, че Русия води отечествена война против целия запад ", сподели Илиян Василев, някогашен дипломат на България в Москва, в този момент политически и енергиен анализатор. в интервю за обзора на деня на  Радио " Фокус " " Това е България ". " В посланията на Путин за специфичната военна интервенция не оставиха усещания, че той е във екстаз ", добави той.

" Путин е индивидът, който би трябвало да изясни на руснаците за какво ги вкара в тази интервенция, а обяснението, което той даде, е че Русия е била нападната и е отвърнала на Украйна ", описа Василев.

По думите му при започване на интервенцията всички всеобщо отричаха Русия да има желание въобще да атакува Украйна и в този момент внезапно смениха парадигмата, че запада нападал Русия, което е по-скоро в подтекста на непрекъснато ехтене, което Путин озвучава от ВСВ.

" Както и да се отнасяме към режима на Путин, няма по какъв начин да се създадат такива аналогии ", безапелационен бе Илиян Василев.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР