Човешко е да сбъркаш, важното е да не си повтаряш

...
Човешко е да сбъркаш, важното е да не си повтаряш
Коментари Харесай

Класата си е класа: Докато Мария погрозня от тунинги, жената на бившия й Митко Андонов цъфти! (СНИМКИ на прекрасната Никол)

Човешко е да сбъркаш, значимото е да не си повтаряш грешките. Е, това важи с цялостна мощ за първия мъж на Мария - хотелиерът Митко Андонов. Бракът му с певачката търпя малко и завърши с плевел бракоразвод, а относително скоро по-късно той срещна бъдещата си жена - Никол.

Мнозина пророкуваха, че и този му брак ще трае от ден докъм пладне, само че ето на - с Никол Андонова са дружно и до през днешния ден като имат свое общо момченце. Щерката на Мария - Марая постоянно посещава братчето и татко си, а двете с Никол се схващат отлично, което проличава по общите им фотоси дружно.

Та като заговорихме за фотоси... Наскоро видяхме в натура по какъв начин се отразяват множеството и безразборни пластики и модификации върху лицето на 41-годишната Мария. Зле е най-точната дума. Чалгаджийката е прекомерно загрубяла и повехнала за годините си, които не са доста.

Доказателство за това е визията на Никол Андонова, която безусловно смайва със прохлада, мекост и красота. Последната й фотография, качена и в стори, разбуни духовете в нета, а консуматори откровено поздравяваха Митко Андонов за отличния му избор на брачна половинка.

" Браво на този мъж! Веднъж сгреши, само че не повтори. Никол е цвете, проличава си, че е жена и с класа, и със жанр... нещо, което, за жал, не може да се открие в Мария. Но това е - някои неща или ги имаш, или ги нямаш ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР