Човекът, който отговаря за Mercedes-Benz, прави 360-градусов завой на място

...
Човекът, който отговаря за Mercedes-Benz, прави 360-градусов завой на място
Коментари Харесай

Mercedes Boss прави 360-градусов завой с електрическа G-класа

Човекът, който дава отговор за Mercedes-Benz, прави 360-градусов завой на място в EQG, а Hyundai няма да излезе със Sonata N или " малоумен загубеняк " електрически парещ хечбек.

ВИЖ СНИМКИ НА НОВАТА ЕЛЕКТРИЧЕСКА G-КЛАСА ТУК

Mercedes EQG прави " G завой " с шефа на компанията зад кормилото.

Mercedes показа G-класата в края на 70-те години на предишния век и не направи цялостна актуализация на именития офроудър до началото на 90-те години. Едва през 2018 година беше пуснат същински модел от последващо потомство, а през 2024 година ще се случи още една огромна промяна. Инженерите са на път да откъснат мазните елементи за изцяло електрическа версия. Не се тормозете – ICE G-Class ще продължи и ще получи фейслифт.

 width=

Главният " хончо " на Mercedes в действителност направи завъртане на 360 градуса, само че има налична конфигурация в информационно-развлекателната система, позволяваща на EQG да извърши завъртане на 90 градуса. Роденият в Швеция изпълнителен шеф изяснява, че това може да бъде потребно, когато сте отвън пътя и закъсате. Това става допустимо посредством даването на EQG на четири електрически мотора – по един за всяко колело. За да сте сигурни, че батерията няма да се повреди, до момента в който излизате отвън утъпкания път, долната част е подсилена с два пласта въглеродни нишки и друг вид материал сред тях.

Фейслифтът на G-класата и EQG ще излезе през първата половина на 2024 година и ще бъдат последвани през втората половина на десетилетието от " Little G. " Малко евентуално е по-малкият вид да употребява платформа с каросерия върху рама, защото се чака да бъде unibody, тъй че няма да има офроуд характерностите на по-големия си брат. Потвърден е изцяло електрически вид.

Източник: motor1.com
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР