Човекът, който обича да си стои у дома, е много

...
Човекът, който обича да си стои у дома, е много
Коментари Харесай

Изберете партньор, който обича да си стои у дома

Човекът, който обича да си стои вкъщи, е доста по-привързан към фамилията и традициите. Психолозите настояват, че това е идеалният сътрудник за една спокойна, дълготрайна и хармонична връзка. Спечелите ли един път сърцето на подобен човек, внимавайте да не го разбиете.

Ето 5 безапелационни аргументи за какво е добре да изберете сътрудник, който обича да си стои вкъщи.

1. Държи на домашния уют.

Такъв вид човек сигурно се грижи добре за дома си, поддържа го чист и подреден. Тъй като прекарва огромната част от времето си в него, желае да му бъде прелестно, а това безспорно ще ви предразположи и ще ви накара да се почувствате комфортно и като вкъщи си.

2. Има малко, само че положителни другари.

Човекът домошар не се интересува непременно от величествен обществен кръг. Той има малко другари, само че по тази причина пък правилни и качествени. Ако не обичате и вие шумните компании и празните приказки, можете да бъдете спокойни.

3. Експерт е по книги и филми.

Ако и вие обичате да си говорите за книги и филми, това е вашият човек. Домошарът сигурно е прекарвал огромна част от времето си в книга в ръка или пред тв приемника. Има защо да си говорите.

4. Вероятно обича да готви.

Почти несъмнено е, че кулинарията ще бъде нещо, което не просто ще вършиме дружно, само че ще ви сближи още повече. Човекът домошар най-вероятно се е научил да готви, тъй като рядко излиза по заведения с другари. Предпочита усета на домашно приготвената храна. Какво по-хубаво от това да си устройвате сантиментални вечери на свещи!

5. Уважава персоналното пространство.

Тъй като той самият държи на това, бъдете сигурни, че ще почита и вашето персонално пространство. Ако имате потребност от усамотение, ще го получите без непотребни въпроси.

Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР