Човекът има болки в гърба много рано, червата му не

...
Човекът има болки в гърба много рано, червата му не
Коментари Харесай

US професор даде твърди доказателства, че хората са с извънземен произход и са дошли на Земята от друга планета

Човекът има болки в гърба доста рано, червата му не са приспособени към непреработена храна и зъбите му не могат обикновено да раздират и дъвчат сурово месо. Тялото му се разболява от слънчевите лъчи, а раждането на бебе се трансформира в страдалчество.

Все по-често разнообразни откриватели се питат по какъв начин едно създание може да се появи на Земята в хода на еволюцията, като не е изцяло приспособено към живота отвън изкуствено основаните условия.

Ако възрастен остане самичък на диво място, даже и да е цялостно с храна, тогава той ще оцелее там единствено в случай че от детството е привикнал да живее в такива условия и знае къде да се скрие, по какъв начин да си обезпечи топлота, да търси храна и по какъв начин да избяга от хищниците. Освен това животът му ще бъде къс и изпълнен със премеждия.

Човек се усеща зле без облекла, в случай че живее отвън тропическата зона, само че даже в горещите страни се усеща зле, тъй като слънчевата светлина му вреди. И му е доста мъчно да усвоява сурова храна, защото зъбите и червата му просто не са приспособени. И в случай че прибавим и високото равнище на хронични болести...

От най-древни времена човек се чувствал чужденец в тази среда. Той се откроявал прекалено много от животинското царство. „ Винаги е усещал, че нещо не е наред “, споделя професорът по екология доктор Елис Силвър.

Ето за какво през последните години се появяват от ден на ден последователи на теорията, че индивидът е изкуствено основан на Земята от антични извънземни цивилизации или е докаран на Земята от тях от друга планета. На тази планета човечеството живее в изцяло разнообразни условия и с друга гравитация.

Сред животните на Земята индивидът се отличава и с високата си настъпателност. Не му коства нищо да убие огромно общество от рода си заради някои незначителни културни разлики.

Професор Елис Силвър има вяра, че хората несъмнено са пристигнали на Земята от различен свят. Той има вяра, че първият и най-очевиден симптом за това е, че хората имат големи проблеми с гърба. Още от 30-годишна възраст хората страдат от болки в гърба, които единствено се утежняват с възрастта.

Силвър има вяра, че на нашата родна планета е имало доста по-ниска гравитация и тя не е притискала гръбнака ни като Земята. Ученият дефинира и казуса със слънчевата светлина, като се има поради, че нашата родна планета е била задоволително надалеч от Слънцето и слънчевите лъчи не са изгаряли толкоз доста.

Силвър очерта своята доктрина в книгата „ Хората не са от Земята “. В нея той преглежда с компликациите при раждането - индивидът е единственият тип живо създание, за което е извънредно мъчно да раждат дребни, заради големия размер на мозъка им.

Главата на новородените бебета в действителност е прекомерно огромна спрямо тялото им. При раждането ширината на главата на бебето е съвсем равна на ширината на раменете му. И даже „ еволюционният трик “ под формата на неукрепнали черепни кости, който разрешава на черепа на бебето леко да се деформира при прекосяване през родовия канал, не взема решение този проблем.

Силвър има вяра, че анатомично актуалният човек е хибрид, зародил от кръстосването на неандерталци с различен тип хора, пристигнали на Земята преди 60 000 и 200 000 години, евентуално от планета в Алфа Кентавър, най-близката до нас звездна система.

Според науката преди към 200 хиляди години на Земята се появил актуален вид човек, който бил доста друг в своето развиване както от неандерталците, по този начин и от по-ранните хуманоидни същества. Как и за какво се е случил подобен изострен скок, науката не знае.

В книгата си Силвър написа, че от контакти с извънземни до нас са стигнали митове за Старите богове, спуснали се на Земята в „ огнени колесници “ и „ небесни лодки “. Ако разгледаме фигурите на тези „ богове “, те необикновено доста наподобяват на хора в скафандри.



Трудно е да се разбере за какво някаква хуманоидна извънземна раса би трябвало особено да трансферира различен хуманоиден тип на Земята или да го сътвори посредством хибридизация със сухоземни типове. Това може да бъде като опит, както и тип наказване за тяхната настъпателност.

Що се отнася до това за какво се изисква хибридизация, то може би това е опит за по-добро адаптиране на тези същества към локалната гравитация и състава на въздуха, тъй като съдейки по тези „ скафандри “, локалните условия за „ боговете “ са били доста несъответствуващи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР