Човекът глас стана жертва на хакери Краси Аврамов не за

...
Човекът глас стана жертва на хакери Краси Аврамов не за
Коментари Харесай

Нещо лошо се случи с този известен българин

Човекът глас стана жертва на хакери

Краси Аврамов не за първи път пати от доброжелатели, само че този пък, както се споделя, те са се постарали много съществено. Човека глас, както е прочут изпълнителят, неотдавна разкри, че е станал жертва на много нагли хакери. Последствията касаят профила му в обществените мрежи, както и информацията в него. Аврамов е потърсил съвсем незабавно и подпомагане от полицията, въпреки да не е подал незабавно сигнал за хакерската офанзива, излиза наяве от това, което самият той споделя пред столично издание.

Нещо повече - Краси Аврамов побърза да уведоми и почитателите си с това, което му се случва сега, а също и да ги предизвести какво се случва във виртуалното пространство. Певецът с неповторими вокални благоприятни условия, даже благодари авансово на хората, които сами са решили да " подават сигнал до админите на платформата и да рапортуват този шарлатанин ".

От думите на Аврамов излиза наяве още, че съгласно него хакерите са " някакви нигерийци ", евентуално визирайки станалата печално известна още преди 20 години група интернет мошеници, основана в Лондон.

" Искали са персонални данни от моите фонове, представяйки се от мое име през подправен профил ", разяснява той и се обръща с апел към почитателите си " в никакъв случай да не дават каквито и да било сведения за себе си на сходни сметки, били те, най-малко видимо, владеене на известни лица ".

Междувременно на профила менте на изпълнителя в мрежата е изтипосана негова фотография от по-ранните му години, съпроводена с надпис: " Цялата обич към теб, мой прелестен почитател, благодаря ти доста, че поддържа фантазията ". Кибер злосторниците пък, даже не са си направили труда да обяснят каква е тъкмо фантазията на Краси Аврамов и за какво тъкмо в този момент търси поддръжката на своите почитатели, като предлага на изцяло непознати хора своето виртуално другарство.

Именно подозрението предизвикало почитателите на Краси Аврамов в достоверността на акаунта му и да го докладвали на админите на платформата. Благодарение на тях и фалшивия профил на артиста е бил блокиран.

Източник: 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР