Човек, засегнат от скандала със заразена кръв, Ричард Уоруик, каза,

...
Човек, засегнат от скандала със заразена кръв, Ричард Уоруик, каза,
Коментари Харесай

Драмата с кръвния скандал на ITV ще бъде „завладяваща и мъчителна история“ твърди жертва

Човек, обиден от абсурда със инфектирана кръв, Ричард Уоруик, сподели, че идна драма на ITV може да опише „ доста завладяваща и мъчителна история “ в случай че изобразява правилно случая.

59-годишният Ричард Уоруик получи кръвни артикули за лекуване на хемофилията си, когато отиде в учебното заведение за деца с увреждания на Трелоар в Хемпшир. По-късно схваща, че е бил инфектиран с хепатит В и ХИВ като дете. ITV разгласи в четвъртък, че е одобрила драма за абсурда със инфектираната кръв, след триумфа на техния сериал за чиновници в пощите, борещи се за правдивост.

Сериалът ще бъде написан от Питър Мофат, който завоюва две награди Бафта за сериала на BBC Criminal Justice и също по този начин написа сюжета за идния филм на Netflix Scoop, който е за пагубното изявление на херцога на Йорк в Newsnight. Ричард, който е част от акцията Tainted Blood, сподели пред осведомителната организация PA, че е благополучен от поръчката, само че желае основателите да се придържат към обстоятелствата и историите.

Той сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР