Човек вероятно става много важен, когато стане зам.-председател на парламента.

...
Човек вероятно става много важен, когато стане зам.-председател на парламента.
Коментари Харесай

Ризова захапа Чорбанов: Сигурно сте много важен сега?! Той: Нищо не се е променило, дойдох пеш

Човек евентуално става доста значим, когато стане зам.-председател на Народното събрание. Как ходите на работа - кола, защита?

С този въпрос Цветанка Ризова посрещна госта си проф. Андрей Чорбанов от парламентарната група на Има Такъв Народ, който зае поста и на зам.-председател на Народното събрание. 

Не, не. Отказах се от колата и от защитата. Продължавам да считам, че съм естествен български жител. НСО желае да наложи кола и протекция, в случай че не се откажа от това с декларация, каквато аз подписах. Силно се надявам, че инстуционалната смяна в моето състояние няма по никакъв метод да промени ритъма ми на живот. Така че ще си пребивавам както и до момента, уточни той.

А по какъв начин дойдохте до студиото?, полюбопитства водещата.

Пеша пристигнах, отвърна й той. 



Резултатите от подписката дали има потребност от референдум да преминем към президентска република не ни обезкуражава. Напротив, виждаме, че би трябвало да работим в посока да има референдуми, хората да бъдат питани за повече неща. Колкото повече директната народна власт бъде допустима, толкоз по-добре ще се чуе какво мислят самите жители, уточни той.

Има Такъв Народ си научихме урока. Разбрахме, че не трябва да се доверяваме единствено на положителните планове. Ние преди този момент направихме и тъкмо по тази причина направихме доста взаимни отстъпки. Но това е като да хванеш колегата си в извънбрачна връзка и да останеш с него поради децата. Не би трябвало да е по този начин. Липсата на доверие сред сътрудниците във всяка сфера на живота може да докара до доста неприятни неща, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР