Човек от ръководството на полицията в Плевен е замесен в

...
Човек от ръководството на полицията в Плевен е замесен в
Коментари Харесай

Само във Фрог: Човек от ръководството на плевенската полиция замесен в наркосхема, сочат свидетелски показания

Човек от управлението на полицията в Плевен е забъркан в незаконна скица с наркоиграчи. Това излиза наяве от показания на няколко индивида, дадени пред профилирания углавен съд, с които Фрог нюз разполага. Медията ни неведнъж сигнализира за това, че локални ченгета на високо равнище са поръчвали на наркодилъри да слагат дрога в коли, офиси и домове на свои съперници.
Разследване на Нова тв сподели видео, на което се вижда по какъв начин известният плевенски наркоиграч Ивелин Иванов-Мечката, осъждан за опиати, се среща в хранителен магазин с началник-сектор на Второ районно Цветомир Илиев. В един миг Мечката дава плик на Илиев. Човек, скрил лицето си прави съмнение, че това са пари. От репортажа се схваща, че полицията знае за тези обвързаности, само че си трае. Шефовете на ОДМВР-Плевен пък се вършат на ударени, като декларират, че ще проверяват случая. Припомняме ви, че Фрог нюз написа за този проблем от близо два месеца. От телевизионния репортаж стана ясно още, че записът от магазина е бил конфискуван от полицията.

В показанията пред арбитър, обаче са посочени имената на още няколко полицейски началници, като съпричастни към аферата. Засега те остават в сянка. Цялата скица е известна на дирекция „ Вътрешна сигурност “, само че оттова се вършат на „ ударени “. Има данни, че се вършат опити казусът да се покрие. В момента Мечката, дружно с няколко индивида от групата са в ареста от началото на януари т. година, след изненадваща акция на ГДБОП. Дотогава те били несъмнено, че никой няма да ги пипне от плевенската полиция поради основаните „ партньорски връзки “.

Адвокатът на Мечката съобщи по НТВ, че клиентът й знае доста за връзките с служителите на реда. Дали ще се стигне до разкрития и арести от страна на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, занапред следва да забележим. Междувременно от вътрешното ведомство са подхванати дейности, с цел да се разбере от кое място Фрог нюз се е сдобила с сензитивната информация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР