Човек от артистичните среди твърди, че президентската щерка Дарина Радева

...
Човек от артистичните среди твърди, че президентската щерка Дарина Радева
Коментари Харесай

Дарина Радева се показа на сцената по черен сутиен от дантела

Човек от артистичните среди твърди, че президентската дъщеря Дарина Радева към този момент не живее с него. Студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ се е изнесла под личен покрив, защото й било неловко от сътрудниците в класа й да живее с татко си в резиденция „ Бояна “.

 

Макар всички да са наясно, че татко й е настоящият президент Румен Радев, тя се пробва по всякакъв начин да не обявява това, тъй като не желала да я одобряват като „ момичето на баща “, което реализира всичко с помощта на връзките му. Същевременно това нямало по какъв начин да се случи, до момента в който живеел под един покрив с него в резиденция „ Бояна “. 

 

Дарина се тормозила от чиновниците на НСО, които постоянно я придружавали до Театралната академия и не смеела да предложения посетители у дома, а да вдигне ваучър било изцяло изключено. Състудентите й също нямали никакво предпочитание да й вървят на посетители в резиденцията, минавайки през инспекциите на НСО, единствено с цел да се напият. Предпочитали да го вършат на мира по бедните си софийски квартири.

 

Дарина Радева на сцената по черен дантелен сутиен 

Това била и една от аргументите, заради които четвъртокурсничката в НАТФИЗ решила, че е извънредно време да се еманципира и да заживее под личен покрив. Настанила се в елементарен апартамент, както множеството й сътрудници в академията. Така и не излиза наяве обаче дали жилището е благосъстоятелност на фамилията й или е чартърен, само че Дарина към този момент не се преценява със чиновниците на НСО по кое време влиза и излиза от вкъщи си и кого води там.

 

В същото време се гмурнала надълбоко в актьорската си работа. В момента с актьорския й клас играят представлението „ Дон Жуан се завръща от война “ в образователния спектакъл в НАТФИЗ. Там президентската дъщеря излиза пред публиката по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От оповестените от нея снимки в обществените мрежи излиза наяве, че няма проблем да се демонстрира по долни дрехи, само че досега не го е сваляла пред камери.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР