Човек, който загуби зашеметяващите 24 стоуна, разказа как сега е

...
Човек, който загуби зашеметяващите 24 стоуна, разказа как сега е
Коментари Харесай

Мъж, който загуби 24 стоуна, сега е изправен пред плащане на 40 000 британски лири, за да отиде насаме и да премахне излишната си кожа

Човек, който загуби зашеметяващите 24 стоуна, описа по какъв начин в този момент е изправен пред заплащане на 40 000 английски лири, с цел да отстрани непотребната си кожа, тъй като NHS няма да финансира интервенцията.

41-годишният Уейн Шепърд претърпя интервенция на стомашен ръкав, която му оказа помощ да се отърве от 24 стоуна - спадайки от най-тежкото си тегло от 35 стоуна (226,8 кг) до 11 стоуна през днешния ден (72,4 кг). Операцията включва унищожаване на 80 % от стомаха, с цел да се ограничи количеството храна, което можете да изядете едновременно.

Въпреки това, след интервенцията на Уейн беше казано, че не дава отговор на условията за унищожаване на непотребната му кожа от NHS. Сега той е изправен пред заплащането на 40 000 английски лири, с цел да отиде при частен снабдител за процедурата за контуриране на ръцете, краката и гърдите му. Г-н Шепърд от Литъл Даунхам, Кеймбриджшър, сподели: „ Ако ми казахте преди интервенцията, че ще остана с непотребната кожа, евентуално нямаше да го преживея.

„ Това е единствено защото се усещам мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР