Човек би си помислил, че честността, упоритата работа и силната

...
Човек би си помислил, че честността, упоритата работа и силната
Коментари Харесай

Жените от тези четири зодии биха съблазнили шефа си за повишение

Човек би си помислил, че честността, упоритата работа и мощната работна нравственос са най-важните фактори за покачване. Но уви, някои имат вяра в по-бързи и по-сенчести способи за нанагорнище по корпоративната стълбица.

Има хора, които желаят да употребяват чара и остроумието си, с цел да надхитрят сътрудниците си. Те избират да израстват в кариерата си, като съблазняват шефовете си. Това е постоянно срещано събитие и за тях в това няма нищо неприятно. Но в действителност можем да кажем, че това е най- подмолният метод да спечелиш своето по-високо място в йерархията.

Да си играят с възприятията на своите ръководители е постоянно срещан трик от някои чиновници. Неприятното е, че някои от тях имат податливост да го вършат, макар че са женени или обвързани. Затова ненапълно роля има и зодията им.

Вижте родените под кои знаци най-често биха пробвали да съблазнят шефа си за покачване:

Скорпион

Някои от Скорпионите имат вяра, че половинката им ще им даде толкоз шансове, колкото са им нужни. Това важи за тях, макар моментите на невярност или недискретност. Те допускат, че постоянно ще имат място до колегата си. Затова играят бързо и свободно, когато става въпрос за преданост. Скорпионите са амбициозни, тъй че било то съблазняване или измама, те ще създадат всичко, с цел да продължат напред в кариерата си. Те биха създали директна покана за среща на шефа си. Или пък с него, в случай че събитията го изискват. Това, че имат семейство, не би ги спряло в нито един миг в устрема за покачване.

Лъв

Лъвовете имат остарял мироглед за брака и дълготрайните връзки. Те виждат себе си като преобладаващ над колегата си. Затова постоянно биха желали половинката им да остане у дома и да се грижи за децата. Те са щастливи да обезпечат прехраната на своите сътрудници. Но в това време виждат спечелването на огромен чек като съществена цел. Ако почувстват потребност да съблазнят шефа си, с цел да го създадат, всичко е в ежедневна работна среда за тях. Според мисленето на тези хора, в държанието им няма нищо неверно, в случай че В същото време обаче те играят двойна игра и се пробват да съблазнят своя началник.

Козирог

Козирозите са хора, които ненавиждат магарешкия труд и постоянно избират да работят мъдро, а не настойчиво. Те ще мислят отвън рамката и макар че обичат сътрудниците си, може да решат да имат връзка с началника си в офиса. Родените под този знак виждат това като бърз метод за покачване. Също осъзнават, че това идва с цената на личната им връзка. Те виждат отлична опция да се доберат до по-висока заплата, като прелъстят шефа си. Тези хора даже може да единствено и единствено с цел да реализиран задачата си.

Стрелец

Хората, ръководени от тази зодия, са склонни да построяват почтени връзки в персоналния си живот. В професионален проект те са извънредно положителни в работата. Затова те биха създали доста неща за покачване и с цел да бъдат на напред във времето. Това може да включва заигравка в офиса. Единственият плюс е, че те не биха желали да вършат това, криейки се. Стрелците биха споделили истината на своя сътрудник, даже да знаят, че ще понесат гнева му. Те са настроени, че биха получили амнистия, в случай че си признаят своите планове. Но това не всеки път се случва.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР