Човек би предположил, че са в парламента и получават гигантски

...
Човек би предположил, че са в парламента и получават гигантски
Коментари Харесай

Защо за шофьорска книжка се иска психотест, а за управлението на държавата – не?

Човек би предположил, че са в Народното събрание и получават великански заплати, с цел да работят, само че не…

… те си имат други показа за нещата. 

По принцип в Народното събрание („ национално “ е тъй като е на целия народ, не на няколкото докопали се до стол в пленарната зала) е място за правене на закони. Законите пък вършат по този начин, че страната да работи по-добре и хората да живеят по-добре в нея. 

Има една група, която се римува с Израждане, която през цялото време си сподели, че е там, с цел да пречи на работата, с цел да се разтури Народното събрание и да има нови и нови избори. Каза го с ясното схващане, че и в последващи и последващи избори ще е все едно и също. Защо тогава го прави?

Смятат, че те ще завоюват?

Те знаят, че няма. Не са глупави… не са толкоз глупави. 

Защо тогава? 

За да има безпорядък, както шефът им в кремъл желае. И с цел да има нови служебни гълъбарници на РЕЗИЛдента. 

Друга една група, която – без капка позор – се е определила за наследница на незаконната Българска комунистическа партия и се зове Столетница, е решила, че би трябвало да входира вотове на съмнение един след друг; седмица след седмица. 

Да вършат закони? Не. Да работят? Не. Да вършат мръсно на държавния уред. Със същата цел като гореспоменатата Израждане. Със също толкоз ясното схващане, че и те не могат да завоюват в този момент и че електоралната картинка в челото не е изключително изменена. 

Съответно и тяхната цел е същата като на другите приятели. 

Плащаме им стотици хиляди левове заплати, с цел да вървят да пречат на работата на Народното събрание. 

Защо тъкмо тях? Защо да не пратим миньорите по-добре? Сигурен съм, че ще се навият за половината пари, ето ви преквалификация. Или безработните от бюрата по труда. Хем те ще имат заплата, хем ние ще спестим разноски за безделници, които по този начин или другояче са неквалифицирани и са там, единствено с цел да пречат. А и ще са по-разнообразни и интелигентни. Защото сегашните шушляци са и досадни, като се изключи че са нездравословни. 

А и по този начин ще има малко конкуренция – тя е потребна, че някои от тия клатишнури в парламента… там им мина целият живот – от стол в стол и от банка на банка. 

Най-рационалното нещо съгласно Израждане и наследниците на нарушителите от Българска комунистическа партия е по време на международна рецесия и ДВЕ великански войни под носа ни, с иден разгласен изчерпателен ислямски джихад, е да гласоподават седмица след седмица люлеене на държавното управление? 

ДАНС, Военно разузнаване, в случай че обичате – хвърлете едно око в тая посока; мисля, че ще намерите още шпиони, работещи против националната сигурност. 

А, в случай че мислите, че тъкмо в този момент е моментът да падне кабинетът, с цел да пристигна отново служебният гълъбарник и да постави страната в поза сутерен с южната част на гърба ориентирана към кремъл (който стартира да декларира поддръжка за хамас)…

… е, тогава не правете нищо; то нещата естествено ще си идат в онази посока. И без това значително българи – както се оказва напоследък – намират наведената глава за главен инструмент на националната сигурност – имат вяра, че да си преклонен прислужник те пази от психопатите с калашници. В робския нрав намират своето успокоение напоследък… току виж се успокоили, в случай че се наведем и на кремъл, и на хамас, и на хизбула. 

Но въпреки всичко, в случай че болшинството там, в контролната зала на страната, към момента не е разплискало легена напълно, може да намерения и за един нов законопроект, който ще ни отбрани всичките дълготрайно. И идващите генерации. 

Да вкарат законово условие депутатите и министрите да минават годишен психотест. Ако за ръководството на кола ти е необходим психотест (за да ти дадат книжка), за какво не е необходим подобен за ръководството на цяла една страна с милиони животи и ориси в нея?

Ако е нужен за оръжие, за какво не е нужен за хората, които споделят какво да прави армията и полицията? 

Един психотест, само че годишен, тъй като тия там явно дават накъсо за малко време. 

В него ще са включени въпроси като за психото за оръжие – с подвеждащите и повтарящите се под друга форма въпроси, с цел да се откри дали даденият претендент не е податлив към принуждение и изменничество. Има си способи да се откри, от дълго време създадени. 

И малко по-сериозен надзор на банковите сметки и контактите с непознатите посолства, тъй като тия, дето най-вече викат „ дръжте крадеца “, всякога излизат най-накиснати… с двете ръце в кацата.

Някой – като почне на всяко изречение да ми приказва за посолствоТО и да упреква другите, че се водят от посолство, ми замирисва на политически некъпано. А тъкмо него (и неговите хора) най-често ги виждаме по фотоси от посолство. 

А и…

… както знаете – преди ден арестуваха кандидат-кмет на Възраждане в Дупница. Срещу Методи Захаринов има влезнала в действие присъда в Гърция. За подправено евро. Защо не за подправени рубли е мистерия, само че въпреки всичко – подправени пари. Знаете коя партия най-шумно приказва за „ чест “ и за „ нарушители “. 

Е… Методи Захаринов има ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА ОТ 6 ГОДИНИ ЗАТВОР за владеене и разпространяване на подправени евробанкноти от 2014 година

Както споделих: тия, дето най-вече викат „ дръжте крадеца “, всякога излизат…

… и замирисва на политически некъпано. 

...

___________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР