Човечеството се променя с всеки изминал ден, а човекът на

...
Човечеството се променя с всеки изминал ден, а човекът на
Коментари Харесай

Човекът след 2000 години: глух, плешив и ням

Човечеството се трансформира с всеки минал ден, а индивидът на бъдещето ще бъде глух, ням и противен. Това е догадка, която стартират учени от университета в Лос Анжелис.

Американски изследоватери сътвориха портрет на хомо сапиенс след 2000 години, който ще бъде извънредно мутирал в съпоставяне със настоящия тип.

Според прогнозите на учените бъдещият човек ще бъде плешив, без зъби. Над 70 % от гените за обонянието ще мутират, сигурни са янките.

 Еволюция

Това ще се дължи на шумовото замърсяване на средата, което ще докара до формиране на гънки на ушите. Така хората сходно на кучетата ще могат да наострят и да отпускат своите уши.

Основното средство за връзка сред немите хора ще бъде телепатията. Езикът изобщо няма да има речеви функционалности. Най-вероятно ще употребяваме гласовете си единствено в музиката, в случай че след 2 хиляди години изобщо има такова изкуство.

Човешката глава ще се уголеми. Човекът на бъдещето ще е с рахитични ръце без два ненужни пръста.

Въздухът ще е безпаричен на О2, поради което белите дробове ще усилят размера си за по-доброто му асимилиране. Апендиксът ще проработи още веднъж, с цел да оказва помощ на бъдещия човек да преработва храната, напълно синтетична.

Кожата също ще претърпи разновидности и ще стане по-груба, с цел да се избегнат химическите въздействия на атмосферата. Както към този момент споменахме индивидът на бъдещето ще бъде плешив, защото косата му ще окапе поради радиацията и стоплянето на климата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР