членовете на терористичната групировка Ислямска държава са нападнали на 13

...
членовете на терористичната групировка Ислямска държава са нападнали на 13
Коментари Харесай

В Сирия терористите са взели в плен около 700 души

членовете на терористичната формация " Ислямска страна " са нападнали на 13 октомври бежански лагер в сирийския регион Ал-Бахра и са взели в плен поданици, оповестяват интернационалните издания.

Според информацията, терористите са нападнали бежански лагер в споменатия район, след което се стигнало до пленяването на 130 семейства с общо около 700 души като те били заведени в Хаджин. Възможно е отвлечените цивилни лица да бъдат използвани като " жив щит " на членовете на " Ислямска държава " срещу евентуално настъпление на сирийските сили.

Той доб отвлечените цивилни лица всъщност са взети за заложници и могат да бъдат използвани от терористи като " човешки щит ", за да покрият бойците от евентуална атака на " сирийските демократични сили ".

Въпреки установения режим на прекратяване на военните действия, продължават нарушенията от страна на незаконни въоръжени групи, които действат в зоната около Идлиб. Само в рамките на ден ден е имало обстрели на селищата от Раша, Акч-Баер (три пъти), Айн-ен-Наур, Джуб-ез-Зарур и др.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР