Членовете на рок бандата Kiss оповестиха, че ще тръгнат на

...
Членовете на рок бандата Kiss оповестиха, че ще тръгнат на
Коментари Харесай

Kiss на прощално турне догодина

Членовете на рок бандата Kiss оповестиха, че ще тръгнат на прощално турне през януари 2019 година, тъй като желаят да се сбогуват с почитателите, до момента в който към момента могат да изнасят впечатляващи шоута, които вълнуваха публиката през над 45-годишната им кариера.
Привлекли вниманието с гримираните си лица, дългите си коси и театралните си костюми, музикантите от Kiss бяха измежду най-известните реализатори на глем рок през 70-те години на предишния век с шлагерите си, измежду които " Rock and Roll All Nite ".
" Изпълнени сме с доста горделивост, себеуважение и обич към почитателите. Искахте най-хубавото и получихте най-хубавото - това е най-горещата тайфа в света ", сподели 69-годишният басист и вокалист на бандата Джийн Симънс.
Турнето " End of the Road " ще стартира с шоу във Ванкувър на 31 януари идната година.
" Очаква се то да продължи две-три години, като концерти ще бъдат изнесени в целия свят ", означи Симънс, представен от Българска телеграфна агенция.
От албумите на Kiss са продадени над 100 милиона копия. Бандата е считана за предтеча на хеви метъл групите от 80-те години на предишния век, като " Мотли крю ".
Kiss сега включва двама членове от първичния й състав - Симънс и вокалиста и китарист Пол Стенли, както и китариста Томи Тейър и барабаниста Ерик Сингър.

Източник: dir.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР