Членовете на Младежи ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на околната

...
Членовете на Младежи ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на околната
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ-София се срещнаха с министъра на околната среда и водите Нено Димов

Членовете на Младежи ГЕРБ-София организираха среща с министъра на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила., оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Младежите разговаряха с Нено Димов в централата на партията в София, а на събитието участваха още ръководителят на МГЕРБ-София Ивайло Петков и регионалният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов.



Министър Димов разиска с младежите настоящите тематики в неговия сектор. Той изясни на представителите на МГЕРБ какви дейности в политически проект се подхващат в европейски и международен мащаб за развиването на бранш "екология ". По думите на Нено Димов кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила и Столичният общински съвет поставят неимоверни старания за повишението на чистотата на въздуха в София и непосредствените резултати към този момент са налице.



По-късно младежите разискаха с регионалния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов бъдещите начинания пред младежката конструкция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР