Членовете на германската Социалдемократическа партия вероятно ще одобрят подновена коалиция

...
Членовете на германската Социалдемократическа партия вероятно ще одобрят подновена коалиция
Коментари Харесай

Нараства подкрепата за още една "голяма коалиция" в Германия

Членовете на немската Социалдемократическа партия евентуално ще одобрят възобновена коалиция с консерваторите на канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, в случай че партийните водачи показват безапелационно предложение, съобщи член на изпълнителното управление на СПД, представен от Ройтерс.

В изявление за в. "Пасауер нойе пресе " Нилс Анен прикани за бързи дейности за съставяне на ново държавно управление на Германия поради многочислените рецесии по света и съобщи, че "голяма коалиция " не може да бъде изключена. По думите му СПД би трябвало да чуе от "провалилия се канцлер " по какъв начин тя си показва бъдещето ръководство, преди да се съгласи с още едно четиригодишно обвързване с консерваторите.

Вчера водачът на ГСДП Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила се съгласи за диалози с Меркел за възкръсване на съдружното държавно управление, само че акцентира, че решение не е взето и че партийните членове ще имат последната дума по каквато и да било договорка. По думите му партийните водачи са се съгласили за диалози от възприятие за отговорност пред Германия и Европа.

"Германия незабавно се нуждае от предвидимо и надеждно държавно управление. Голяма коалиция би могла да е алтернатива и ние не трябва да я изключваме ", сподели Анен в днешното изявление, като добави, че СПД е фокусирана върху "това, което е най-хубаво за страната ". Той приветства проектите всяко вероятно съдружно съглашение да се сложи на гласоподаване от партийните членове.

"Сигурен съм, че в случай че управлението на СПД направи безапелационно предложение, то ще успее да убеди членската маса ", сподели той.
Анен загатна застраховането на жителите и по-добрата отбрана на наемателите като тематики, по които социалдемократите би трябвало да се договорят с консерваторите.

Заместник-лидерът на СПД Ралф Щегнер съобщи пред вестникарската група "Функе ", че Шулц би трябвало да резервира лидерската си роля, тъй като продължава да се радва на мощна поддръжка вътре в партията. "Няма безусловно никакво подозрение че Мартин Шулц ще бъде избран отново за ръководител с добър резултат ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР