Членове на известен мексикански картел бяха видени да се смеят,

...
Членове на известен мексикански картел бяха видени да се смеят,
Коментари Харесай

Членове на мексикански картел се смеят, след като хеликоптер, превозващ трима американски войници, се разби

Членове на прочут мексикански картел бяха видени да се смеят, до момента в който гледаха по какъв начин хеликоптер на Националната армия пада на земята, убивайки трима души.

Самолетът, пренасящ трима бойци и сътрудник на граничен патрул, се разруши покрай южната граница на Тексас. След като хеликоптерът избухна в пламъци, групата беше снимана от камери да реве и да сипе обиди. Кадри от сътрудник на митническата и гранична отбрана на Съединени американски щати демонстрират членове на картела, които следят последните моменти на военнослужещите.

Двама бойци и сътрудникът са починали при злополуката, потвърдиха управляващите. Трети боец съумя да избяга по знамение, само че е тежко ранен и продължава да се бори за живота си в болница. Съвместната оперативна група Север разгласи, че имената на починалите няма да бъдат оповестени, до момента в който не бъдат известени околните им.

Причината за злополуката сега се проверява. Преди задачата Националната армия сподели, че бойците се издигат във въздуха, с цел да „ наблюдават за противозаконни опиати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР